Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Létezik olyan hogy bicikli...

Létezik olyan hogy bicikli összerakó?

Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy én megveszem a biciklihez a kellékeket pl: váz, villa, fék, váltó, gumik stb. és elviszem egy ehhez értő szakemberhez aki összeszereli és beállítja nekem a biciklit, létezik ilyen??

#kerékpár #Összesszerelés
2020. szept. 26. 23:29
 1/9 Alex Fly ***** válasza:
100%
Kerépárszervizre gondolsz? Igen, létezik.
2020. szept. 27. 00:08
 2/9 anonim ***** válasza:

van igen

de honnan tudod hogy jól válogatod össze az alkatrészeket? értesz annyira hozzá?

2020. szept. 27. 14:09
 3/9 anonim ***** válasza:
Ritkán jön ki az hogy megéri darabonként venni hozzá cuccot , ahany hely annyijarkalas futár várása ...Plusz szerelési díj .. Kalkulald ki miket vennel külön és nem jobb e ha egy konkret cangát veszel mondjuk garanciában. Kifutó modelleket most is meg a szezon végen lehet potom stexért venni ...
2020. szept. 27. 15:49
 4/9 A kérdező kommentje:
2-es válaszoló: Igen mondhatni érték hozzá, de amibe meg nem vagyok biztos akkor megkérdezem egy kerékpár üzletben az eladót hogy melyiket ajánlja! És hol van ilyen?
2020. szept. 27. 19:17
 5/9 anonim ***** válasza:
Mindegyik bringabolt. Saccra egy 10-esért összerakják.
2020. szept. 27. 23:58
 6/9 anonim ***** válasza:

azt nem szeretik ha odaviszed az alkatrészeket és nem náluk veszed/rendeled meg.

sok helyen hozott alkatrésszel nem is dolgoznak.

2020. szept. 28. 00:40
 7/9 Wadmalac ***** válasza:

Én is szoktam ilyet, de csak alkatrészvásárlás leegyeztetésével.

Ha mindent megveszel és hozod, egy rekesz sörbe fogadok, hogy minimum a harmada nem lesz kompatibilis.

Volt már olyan páciensem, akinél a hozott alkatrészek fele helyett kellett másik.

Rossz középcsapágy-hossz, típus (octelinkes monoblokk, de Truvativ hajtókar, hasonló, mégis más lyukprofillal, túl hosszú stucni, 31,8-as furatához 25,4-es kormány, rossz méretű kormánycsapágy, rossz küllőhosszok, átütős kerékagy normál papucsos villához, tárcsafék konzol nélküli vázhoz...

És nem is értette, ezt miért nem lehet összerakni.

A kerékpárépítés úgy működik jól, ha építés és beszerzés legalább részben párhuzamosan megy. Még ami elvileg összeillik, sem mindig passzol.

2020. szept. 28. 15:25
 8/9 anonim válasza:
Amikor a legutóbb biciklit vettem, kíváncsiságból megnéztem pár fődarabra, hogy mennyibe kerülne külön. Kb. az 5-ik után az összeg már több volt, mint amennyibe az egész bringa került.
2020. okt. 3. 13:49
 9/9 Wadmalac ***** válasza:

Tutira drágább, mint egy hasonló színtűt boltból egyben.

De csak addig, amíg nem kell személyi kényelmi vagy ízlés okokból elkezdeni átépíteni a bolti konfigurációt.

2020. okt. 5. 07:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!