Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Valaki ismer egy boltot ahol...

I have no idea kérdése:

Valaki ismer egy boltot ahol építenek személyre szabott MTB-t?

Figyelt kérdés
Egy ideje kutatgatok a neten de még nem találtam olyan boltot ahol online összetudnék magamnak rakni egy MTB-t. Ti ismertek ilyen boltot? Vagy érdemesebb inkább nem online összerakatni?

2019. szept. 22. 16:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Sajnos nem ismerek ilyet. Azt meg tudod csinálni, hogy megrendelsz mindent, aztán összerakatod egy szervizzel. A legtutibb élmény viszont az lenne, ha magadnak raknád össze. Előtte mondjuk alaposan utána kell nézni, hogy mit, mivel, hogyan... Szerszámokat is kell venni, de szerintem nem kerülne többe, mint a munkadíj. Sajnos valószínűleg drágább lesz így, kint készen vásárolva. A gyártók sokkal olcsóbban kapják az alkatrészeket, mint te.
2019. szept. 22. 16:27
 2/4 szlory ***** válasza:

Huuu - mégis mit akarsz te egyedileg összerakni? Picit túlzottan vájtfülűsen hangzik, itt megkérdezni, már megbocsáss.

Egyrészt, online bringa összerakós oldal nincs tudtommal. Ennek több oka is van, de a legfontosabb, hogy a kerékpárgyárak főleg konfigurációkat árulnak, nem váz alapokat. Az hogy tudsz csak vázat venni, ritkaság, általában a szezon végén jelennek meg a külön kapható vázakkal a nagyok - ha megjelennek, egyesek nem teszik.

Másrészt, szerintem (bocs) látatlanban mondhatom, hogy nem fizetnéd ki. Az, hogy neked kell 1 darab XY váltó, meg 2 pár YZ fékrendszer, az azt jelenti, hogy mindenen megfizeted a kiskereskedelmi sarcokat.

Röviden az építő jellegű javaslat: változtass álláspontot, keress egy bringát, ami megfelel az elvárásaidnak, aztán keresd meg az elképzeléseidhez legközelebb járó konfigurációját, amit a gyártó árul. Ezek után a kereskedő, akinél veszed, partner lesz/lehet abban, hogy ezt-azt becserélj, úgy adják át neked, ahogy szükséged van rá. Biztos lesznek feltételek, de ezt nyomozd ki egyedileg (pl. visszavásárlási érték változik, ha nem náluk veszed a másik alkatrészt, stb. stb.) .

2019. szept. 23. 11:51
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha még létezik:rose bikes.

Német cég.

De bármelyik bolt megcsinálja neked.

2019. szept. 23. 18:04
 4/4 anonim ***** válasza:

3. Vagyok. Itt van a cikk is.

[link]

2019. szept. 23. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!