Meddig jársz még idén biciklivel munkába?
Figyelt kérdés
Első évem #bringazzamunkaba.
😁
Remélem, még sokáig lesz jóidő, de elgondolkoztam, vajon hány foknál fogom letenni a kerékpárt. Múlt héten volt már egyik reggel, hogy 9 fok volt, na aznap autóval mentem. Reggel 7-kor kell indulnom egyébként.
Bár lehet megfelelő öltözékkel kibirható.
Nálatok mi a határ?
2020. szept. 15. 18:11
1/9 anonim válasza:
December 29 mert az utolsó két napban szabad vagyok.
2/9 A kérdező kommentje:
Hány km-t mész naponta?
2020. szept. 15. 18:50
4/9 A kérdező kommentje:
Én 22-t, félig kerékpárút, félig országút és pici földút.
2020. szept. 15. 19:03
5/9 anonim válasza:
Nekem csak 2x5 km, ezt fagypont alatt is szoktam vállalni. Volt olyan, hogy mire beértem, ráfagyott a pára a kesztyűmre. :) Ha jól emlékszem, a rekordom olyan -6-7 fok volt, amikor betekertem. Arra is fel tudtam még öltözni úgy, hogy ne fázzak. Odafelé végig emelkedik, az segít reggel melegen maradni. :) Amúgy márkás ruhám szinte semmi nincs, decathlonos, ebayes a cuccok nagy része, bár ezekből a felső kategóriát szoktam venni.
6/9 Alex Fly válasza:
Munkába? A franc tudja előre, melyik lesz az utolsó munkanap... Na hát pont azon a napon.
7/9 anonim válasza:
nekem nincs munkám :(
de amíg volt akkor 3-5 fok volt az alja.
amikor már kezdett lefagyni akkor hagytam abba, mert ott már akkorát lehet esni mint az ólajtó egy kis jégen :D
8/9 anonim válasza:
Én 2*9 km-t megyek, úgy 2/3-a kerékpárút, többi városi utca. Novemberben voltam először munkába bicajjal, télen pedig végig. A hideg nem számít, mert előtte reggel futok 10-20 km-t, majd zuhanyzok, reggelizek, így mire elindulok, már nem fázok. Kétszer estem télen fagyos úton megcsúszva, kanyarban sodródtam ki, de egyik sem munkába menet volt, és ha óvatosabb vagyok, nem történt volna meg. Munkába menet amúgy olyan utak vannak, ahol egész télen nem találkoztam fagyással, mert vagy sózva, takarítva volt, vagy nem volt annyira hideg, és a forgalom amúgy is olvasztotta. Kifelé a városból a másik irányba, na ott csúsztam meg.
9/9 anonim válasza:
Nekem sincs munkám. :(
De amikor volt, az volt az utolsó nap, amikor egy kivilágítatlan útszakaszon megkergettek a kóbor kutyák. Talán november vége lehetett, már korán sötétedett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!