Milyen cipőt vegyek kerékpáros túrázáshoz?
Figyelt kérdés
Tekertem pár száz km-t egy zselés talpú "sétálós" cipőben de elkezdett fájni a talpam. Olcsót szeretnék, hagyományos pedálom van. Ez jó lehet?
2020. szept. 3. 22:15
11/15 anonim válasza:
Férfi cipő NH300 kiránduláshoz, vízhatlan, fekete QUECHUA - 2192073
Férfi cipő NH500 kiránduláshoz, khaki, narancssárga QUECHUA - 582790
én ezeket használom.
a másodiknak nagyon jól bírja a talpa. 4 éve megvan és bár már alaposan szétszakadt a talba még egyben van.
12/15 A kérdező kommentje:
A budapesti Decathlonok teljesen ki vannak fosztva kerékpáros ruházati cikkek terén. Cipő és nadrág pl. Tatabányán és Székesfehérváron van csak. Esetleg kitekerhetnék Csömörre, de most az időben nem fér bele. Köszönöm a tippeket!
2020. szept. 6. 10:13
14/15 anonim válasza:
Ja, hát igen, mikor én jártam ott, akkor például sisak se volt egy darab se. Nyilván elvitték mind. Szerencse, hogy pont tavaly kellett cserélnem, nem most.
15/15 anonim válasza:
12# vedd meg online és kérd a legközelebbi áruházba a szállítást. Ott felpróbálod és ha nem jó, otthagyod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!