A Stravában hol lehet ezeket az alapvető adatokat megtekinteni?
Még csak most ismerkedem evvel az alkalmazással, de van pár, más hasonló programokban könnyedén hozzáférhető dolog, amit sehol nem tudok megtalálni:
- szeretném látni megtett mérföldenkénti lebontásban az átlagsebességem, a futott időt, a leküzdött magasságot (pl. a workout 1. mérföldjét 4:00 alatt teljesítettem, 15 mph sebességgel, 32 láb szintkülönbséggel, a workout 25. mérföldjét 3:00 alatt, 20 mph-val, 0 szintkülönbséggel stb.)
- ha mások workoutját megnézem, nem látszik elsőre, melyik irányban haladtak - a teljesített "szegmensein" végighaladva ugyan ki lehet találni, de ez így meglehetősen körülményes, főleg ha mondjuk egy útszakaszon többször is végigmentek
- nem találok sehol útvonaltervezőt, ami mutatná a távolságot és a szintet is
Huaweiem van, Android
1. nincs ilyen funkció, ez csak a huawei egészségben van.
2. ha a szint táblázaton végigviszed a kurzort, akkor mutatja a térképen, hogy merre járt.
3. az útvonaltervező fizetős.
1000 ha egyben egész évre fizeted, az 12 ezer. Amúgy havi 2600. Azt a 12 rongyot jobb helyre is el tudom költeni.
Mond mit tud amúgy? Mik a hasznos funkciók, bár nem hinném, hogy engem érint. Az évi 5000 km bringázással biztos nem számítok komolyabban sportolónak. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!