Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Országútit szeretnék venni...

Országútit szeretnék venni alapvetően hobbi célokra. Vegyek újat Építsek alkatrészekből? Vagy vegyek használtat és újítsam fel? Vélemények?

Figyelt kérdés

Egyébként ezt néztem ki, de nem tudom hogy egyáltalán megéri-e...

[link]

Ez kb az az összeg amit biciklivásárlásra akarok szánni, de mégegyszer, ez csak hétvégi hobbi (unom a montival való országúti csapatást :)

2013. aug. 20. 16:10
 1/2 anonim ***** válasza:

Én biztosan nem vennék ilyet, inkább valami jó állapotú használtat. 70-80ezerért jókat lehet találni, max. új külső vagy bandázs kell rájuk és még mindig a költségvetésen belül vagy. Új országútit 2-300 körül érdemes venni (hobbi szinten). Használt hirdetéseken azt figyeld, hogy duplafalú felni (a mérete 622es azt hiszem), négyszögtengelyes (nem ékes) középcsapágy/monoblokk és korszerűbb fékek. Itt van két példa, ezeken az oldalakon nézelődhetsz:

[link]

[link]

2013. aug. 20. 19:11
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. aug. 20. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!