Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Kibereltem egy MTB Kerekpart...

Kibereltem egy MTB Kerekpart amit a tombhaz elol elloptak?

Figyelt kérdés
Kibereltem egy kerekpart MTB tipust aminek az uzleti ara 80.000ft ujjonan. 2 nap utan ki volt kotve a tombhaz ele de reggelre mar nem volt meg, elloptak. A bicikli tulajdonosa nem akar 80.000ft-t hanem a duplajat. Menyek a rendorsegre bejelnteni vagy ilyenkor mi a teendo? Illetve a rendorseg mit mond ilyenkor kifizetem az eredeti arat vagy?
2020. aug. 30. 09:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
mit mond a szerződés? mert gondolom volt valami amit alá írtál.
2020. aug. 30. 10:07
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem volt semmil,en szerzodes, otthagytam a szemelyimet
2020. aug. 30. 13:31
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerződès hiányában adj neki 80at. Ha nem adja vissza személyit akkor rendőrség-lopás. Sajnos hülyék vagytok, egy ilyen esetben a szerződés alap lenne ami megvéd téged illetve neki nyujt anyagi biztonságot.

Ui:mi alapján kér dupla árat?

Ez felvet más simlis dolgokat:ő lopta el. Biztositási csalás,stb.

Ui2 :bringát ne hagyj este kint.

2020. aug. 30. 14:02
 4/7 A kérdező kommentje:
Koszonom
2020. aug. 30. 16:34
 5/7 anonim ***** válasza:
ha a rendőrségen megtudják hogy otthagytad a személyidet akkor mindkettőtöknek a valagába rúgnak!
2020. aug. 30. 17:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Azért itt felmerül az az egyszerű kérdés, hogy mekkora hülyének kell lenni ahhoz, hogy valaki egy idegennél hagyja a személyi igazolványát?? És ha nincs hivatalos bérlés, akkor maradnak a farkastörvények.
2020. aug. 30. 23:17
 7/7 anonim ***** válasza:
na milett?
2020. szept. 2. 00:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!