Mi értelme van elektromos biciklit venni biciklitúrázáshoz? A túrázásnak nem épp az a lényege, hogy az ember megerőltesse magát?
„Soha nem vennék ilyet. Rongyrázó sznobok magamutogatása ez is, nem több.”
Ez a te véleményed, amit persze tiszteletben tartok. De ettől még ostobaság. A társaságomban van nyolcvanhoz közeli is. Hozzá van szokva a kerékpározáshoz, sok túrát szervez még ma is. Fizikailag viszont már nem bírná. Ő is egy sznob?
Mi a fene van rongyrázás egy pedelecen? És miért sznob dolog ilyent venni? Dögöljek meg, ha értem.
Egy helyen ezt olvasom: „…a pedelec előnye nem csak abban rejlik, hogy könnyebb tekerni, hogy gyorsabban jutsz el az úticélodhoz. Ahogy én látom, a pedelec legfőbb erénye, hogy olyan embereket ültetett (újra) nyeregbe, akik már nem, vagy csak ritkán vették elő hagyományos bringájukat, ezáltal visszaadta nekik a mozgás örömét, és az aktív élet szabadságát.”
@14: jó, de autóval vagy motorral nem fogsz kerékpározni. Még akkor sem, ha ugyanannyiba kerül...
És a pedelec sem kötelező: valóban némileg többe kerül egy analóg kerónál, de ezt mindenki maga dönti el, hogy a többletszolgáltatások megérik-e ezt a felárat. Mindenesetre Nyugaton már többet adnak el belőlük, mint az analógokból...
Azért drága, mert van ilyen.
Ezt mindig oda kéne írni minden újdonságnak számító technológiához.
Nincs vele semmi gond. A 60 milliós Porsche Taycan-t is megveszi valaki, mivel a legjobb autó a világon.
Szóval nem kell sírni és irigykedni amiatt, mert neked ez nem fér bele jelenleg. 5-10 év és ez a technológia leszivárog a tucatgyártók közé, ahol már akárki megveheti.
Mondjuk speciel az én fizetésemmel minden további nélkül vehetnék, bármikor...
Ahogy jelenleg is kb ennyit ér a bringám, pedig abban nincs motor 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!