Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mit tehetek akkor ha a kerékpá...

Mit tehetek akkor ha a kerékpár záram tönkrement a városban?

Figyelt kérdés
Tönkrement a zár nem tudom kinyitni.

2020. aug. 27. 18:55
 1/7 anonim ***** válasza:
64%
Van non-stop zárszerviz, keress rá, igaz általában ajtózárakkal foglalkoznak, de szerintem azt is megoldják.
2020. aug. 27. 19:11
 2/7 anonim ***** válasza:
64%

vegyél egy fűrészt vagy csapszegvágót

vagy menj haza ha van otthon. aztán visszamész kinyitni

2020. aug. 27. 19:16
 3/7 anonim ***** válasza:
64%
Nekem egyszer pillanatragasztóval nyomták tele a zárat, en hívtam egy zarast, igaz ott ácsorogtam vagy 3 órát mire odaért, de leflecelte egy pillanat alatt.
2020. aug. 28. 11:09
 4/7 anonim ***** válasza:
64%
Leflexelte
2020. aug. 28. 11:10
 5/7 anonim ***** válasza:
64%
Tegnap óta biztosan történt valami, de ha ilyen esetben tutira akarsz menni, akkor telefonálj egy havernak, hogy hozzon egy vasfűrészt. Nem tudom, mennyire megy még az egykoron divatos zártönkretételes bringalopás.
2020. aug. 28. 14:42
 6/7 anonim ***** válasza:
64%
ha a zárat nem lehet elfűrészelni, a tárolót igen - kivéve ha betonoszlophoz van kikötve a paripa ahogy én szoktam :D
2020. aug. 28. 16:42
 7/7 A kérdező kommentje:
Vettem csapszegvágót és lenyiszattottam de köszi a válaszokat. Szerencsére régi szar bicikli és senkinek se kelletTD:
2020. aug. 28. 19:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!