40 kg plusszal mennyire rossz, ha emelkedőn kb 500 m után meg kell állnom?
Figyelt kérdés
Már 20 kg-ot leadtam, gondoltam elkezdek valamit mozogni a sétán kívűl. De nagyon elkeserítet, hogy felfelé ennyire nem bírom. Nagyjából 300 m után már érzem, hogy fárad a lábam, 500 m környékén már nem bírom tovább.
Jelenleg 170 cm / 105 kg vagyok
2020. aug. 25. 19:14
11/17 anonim válasza:
Azért ne erőltesd túl magad, mert baja lehet a szívednek. De ha van pulzusmérőd és szól, ha túlléped az ajánlott maxot, akkor hadd szóljon :-)
12/17 anonim válasza:
120kg vagyok 186cm magas, ferfi...
Hétvégén tekertem fel kékesre... ez nem súly, hanem állóképességi kérdés, fejleszthető... de ha nem fejleszted, akkor ilyen marad... esetleg még rosszabb lesz.
Én egész életemben sportoltam, de enni is imádok... ha egyszer a sportot abbahagyom, attól félek gurulni fogok :D
13/17 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2020. aug. 26. 16:33
14/17 anonim válasza:
Csatlakozom, ez nem súly kérdése, de ne add fel.
15/17 anonim válasza:
Milyen biciklid van? Azon is múlhat. Egy 20 kilós, régi, olcsó mountainbike-kal sokkal nehezebb feltekerni, mint egy 10 kilós új gravellel. Én 100 kiló vagyok (szintén 120-ról indultam) és 1 kilós változást is megérzek a bicikli súlyában.
16/17 A kérdező kommentje:
rockrider 540 st
2020. okt. 26. 15:37
17/17 anonim válasza:
12: Te kigyúrt vagy amúgy most?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!