40 kg plusszal mennyire rossz, ha emelkedőn kb 500 m után meg kell állnom?
Már 20 kg-ot leadtam, gondoltam elkezdek valamit mozogni a sétán kívűl. De nagyon elkeserítet, hogy felfelé ennyire nem bírom. Nagyjából 300 m után már érzem, hogy fárad a lábam, 500 m környékén már nem bírom tovább.
Jelenleg 170 cm / 105 kg vagyok
Ez nagyon nagyon jó.
Nem kell felfelé setalnod, menj egyenesen több időt.
Akkor csak csináld ahogy megy.
Ügyes vagy.
De a séta nagyon jól fogyaszt.
Ha megy 1 órát setalj
én 175 cm és 120 kg vagyok
tavaly lementem 95 kg-ig. (még az is sok tudom :D )
úgy meg tudom érteni a problémát, ugyanis idén nagyon rossz évem van és visszahíztam 120 környékére. nagyon hervasztó, hogy azok az emelkedők amik októberben meg sem kottyantak most bicikli tolásra kényszerítenek.
nem kell attól megijedni és nem kell szégyellni ha le kell szállnod! nem mindenkit áldott meg az ég kiváló alkattal. Viszont vagyunk mi akik akaraterőt kaptunk.
ha tolni kell, hát tolom, ha már fel tudok ülni felülök
nem lesz néhány nap alatt eredmény az biztos, de sok-sok edzés, kerékpározás, gyaloglás után meg fog jönni az eredmény!
kitartást!
és lesznek visszaesések! meg naponta más lesz. van hogy 500 méter megy, van hogy 900, másnap meg 200.
nem kell foglalkozni vele, csak csináld!
ez nem olyan brutális súly a magasságodhoz amit nem lehet kezelni! sok mozgás és normális kajálással simán le lehet dobni sok-sok kilót
Még ne arról szóljon , hogy nem adod fel.
Keress olyan zenét amitől felporogsz
Álmodott, hogy bombano, vagy kigyúrt allatt vagy.
Nagyon fontos, hogy előtte nézz olyan képeket videókat amilyen/aki szeretnél lenni.
Közbe nyomd be a kedvenc zened.
Na ha ezt hallgatod menet közbe, és bele éled magad, hogy miket fogsz csinálni ha olyan leszel, nézdeg a teljesitmenyed.
"Keress olyan zenét amitől felporogsz"
Szandi: Tíínédzseeeer lamúúúúúúúr!!!!
vagy Csonka Pici: ding dong!
tuti felmész bármekkora dombra csa ne kelljen tovább hallgatni! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!