Lesz a Tour De Hongrin dopping ellenorzes mert nemely bringasnal gyanusan magas a "kortizol" szint?!?
Figyelt kérdés
Meg gyanus h elektromos kutyu a meghajtas okozoja....2020. aug. 22. 23:32
1/13 anonim válasza:
Neked gyanús? Vagy van erre valami forrás is? Mert akkor belinkelhetnéd.
2/13 anonim válasza:
"elektromos kutyu a meghajtas okozoja"
ez milyen nyelven van?
3/13 A kérdező kommentje:
Kütyü
2020. aug. 23. 12:01
4/13 A kérdező kommentje:
Igazabol csak irigy vagyok az ottaniakra....
2020. aug. 23. 12:02
5/13 Alex Fly válasza:
Ezen a versenyen is rendszeresek az ellenőrzések. Szóval persze hogy lesz! Nem fogják abbahagyni...
6/13 A kérdező kommentje:
Jobb lenne ha tisztan anyag nélkül mindened es smateurok is induphatnanak
2020. aug. 23. 13:00
7/13 A kérdező kommentje:
AMiCa chips knauf
2020. aug. 23. 13:35
8/13 anonim válasza:
figyelj gyerek! majd akkor gyere vissza ide irkálni ha kiürül az agyadból a szer...
vagy ha ennyire nem megy a magyar akkor menj kínai fórumokra írogatni, hátha ott megértik mit akarsz mondani.
9/13 A kérdező kommentje:
A kérdés korrekt volt nem,nem kell egybol raizgulni...nem ertem....
2020. aug. 23. 16:48
10/13 anonim válasza:
"smateurok is induphatnanak"
én nem izgulok, csak ez sem nem magyar, sem nem román, sem nem kínai... Latinul is tudok kicsit, de ott sem tanultam hasonló szavakat :D erre értettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!