Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Kerékpáron lévő menetrögzitő...

Kerékpáron lévő menetrögzitő kamera alapján autós feljelentése?

Figyelt kérdés

Ha veszek egy kamerát, az azzal készített felvétel lehet bizonyíték, ha leszorítanak az útról vagy veszélyesen, oldaltávolságot nem hagyva előznek meg?

Ez elvileg ugye mind szabálysértés. Egyik másik elmebeteg autós másból úgy se tanul csak ha jól megbüntetik, rájuk fér...

2020. aug. 20. 15:55
1 2
 1/14 Alex Fly ***** válasza:
Persze. Ha feljelented a tulkot, akkor bizonyítékként fel tudják használni.
2020. aug. 20. 18:44
 2/14 A kérdező kommentje:

Akkor ha kimegyek egy átlag mondjuk 60-75 km es edző karikára ami alatt átlagosan 8-10 autós tuti 30 centire előz meg még akkor is ha semmi nem jön szembe, ez ugye közúti veszélyeztetés.

Akkor minden kör után feljelenthetem azt a 8-10 állatot?

2020. aug. 20. 18:54
 3/14 A kérdező kommentje:
Vagy a másik kedvenc amikor szemből kielőznek és a sávban velem szembe jön az állatja 100+ al. Na az ilyet akkor simán feljelenthetem videó alapján?
2020. aug. 20. 19:31
 4/14 Alex Fly ***** válasza:
Igen.
2020. aug. 20. 20:32
 5/14 anonim ***** válasza:
Egyáltalán, mit keresel olyan úton, ahol ekkora és ilyen sebességű forgalom van?
2020. aug. 20. 20:35
 6/14 A kérdező kommentje:

Na megjött az első nagyokos.

Ahol nincs tiltótábla (mercijel) ott bizony jogom van kerékpározni.

A nagy sebesség. Hát az meg egy olyan dolog tudod, hogy az átlag magyar autós egy tahó aki semmi kresz szabályt nem tart be. Szóval lehet kint 60 As tábla attól még simán megy 100 fölött.

2020. aug. 20. 20:38
 7/14 anonim ***** válasza:
Magad érdekében gondoltam, és írtam...
2020. aug. 20. 20:40
 8/14 A kérdező kommentje:

Alex Fly, ha ez valóban ennyire egyszerű akkor miért nem jelenthetjük fel ezeket a vadállatokat?

Nem mondom, hogy osztrák vagy spanyol mentalitás uralkodna az országban de talán tanulnának belőle és vállalhatóbb lenne a helyzet, előbb utóbb...

2020. aug. 20. 20:43
 9/14 A kérdező kommentje:

Az én érdekemben, de kedves :)

Akkor mesélj hol edzhetek? Ha már a 2-3 számjegyű utakon sem lehet mert bizony ott is ilyen állat módjára közlekednek.

Takarodjak a bringaútra mi?

2020. aug. 20. 20:44
 10/14 A kérdező kommentje:
jelenthetjük = jelentjük
2020. aug. 20. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!