Milyen autós menetrögzítő kamerát (dual, GPS) érdemes venni?
Szeretnék egy rendes kamerát venni, amiben van GPS és hátsó kamera. Teljesen el vagyok veszve a kínálatban, mert tele van a piac kínában gyártott ócskaságokkal. Olcsó húsnak híg a leve, így próbálok nem a 10 000Ft-os kategóriából válogatni (bár találtam olyat is...)
A következőket találtam:
Csakhogy sehol nem találom a DOME-ot, mint gyártót... ami óvatosságra int.
Erről a cégről legalább tudok, de ez már a felső határát jelenti a költségvetésemnek; ha lehet, szeretnék olcsóbban kijönni
Megintcsak: nem ismerem a céget, és nem igazán találok róla semmit.
Tudtok valamit javasolni? Van a Mio-nál olcsóbb, de még működő kamera, ami nem esik szét két hét után?
Köszönöm
2 heted van letesztelni mielőtt visszaküldenéd ha nem tetszik.
Ez tud egyszerre két kemerával rögzíteni, nekem is ilyen volt:
Nekem most hátul van egy gagyi kamera, gyújtásra induló felvétellel, elöl meg egy mobil, HD videó, navigálás, minden am kell. Letiltottem vettem 15 ezerért, a telefonáláson kívül minden mást tud. A kocsi kint, wifin szinkronizálja a videókat a google drive-ra, vagy ráküldöm a telefonomról a következő útvonalat, stb. Ettől jobb nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!