Mit tennétek a helyemben? (mtb)
Igen, a nemek alapján is megkülönböztetem az embereket.
Nem kell azonnal társkeresést belelátni, de van egy minimum, amit én értékrendem szerint a kérdező nem ugrott meg. Ha egy srác ír, akkor sem azt válaszolom, hogy "írhatsz".
Nem tudom, hogy a 13-as öntudatos feminista szerint miért lennék kiéhezett és proli.
14!
Ne akarj az én nevemben elnézést kérni senkitől! A te értékrended szerint rendben van, hogy csak annyi választ kapsz, hogy "írhatsz", az enyém szerint nincs. Én sem kérek elnézést a férfiak nevében.
Amúgy miért zavarná, hogy lány vagy? Legfeljebb abban zavarhatja, hogy egy lány tempóját sem tudja tartani. Ha te triatlonozol ő pedig két év alatt csak 2500 km-t tekert, akkor pillanatok alatt le fogod szakítani.
"Én sem kérek elnézést a férfiak nevében."
Nehogy már egy 30-as éveiben járó incel csináljon bármit a FÉRFIAK NEVÉBEN.. :D ..a pofám leszakad! :D
"Amúgy miért zavarná, hogy lány vagy? Legfeljebb abban zavarhatja, hogy egy lány tempóját sem tudja tartani. Ha te triatlonozol ő pedig két év alatt csak 2500 km-t tekert, akkor pillanatok alatt le fogod szakítani."
:DDDDDDDDD
Azért azt tegyük hozzá, hogy én egy 2,4-es vastagságú gumival szerelt, nagy rugóúttal rendelkező, összteleszkópos mtb-t hajtok, ő pedig valszeg egy országútit. Az évek alatt megtett km-t száma pedig rohadtul tükrözi, hogy milyen sebességgel megyek, valahogy nem értem az összefüggést. De szerintem neked közöd se lehet nagyon a biciklizéshez, ha ilyen szinten összemosol két teljesen külön szakágat, mintha csak az én teljesítményemen múlna, hogy utol érem-e. Ugyan úgy egy országútis sem érne engem utol egy jó kis ugratós, sziklás pályán, ha már itt tartunk.
Látom nagyon is igazom volt, berezeltél a lánnyal való közös bringázástól. Lock-olod a telót és a rugóstagot, feldobsz 1.5-ös slicket és már mehetsz is! OK, ha tubeless, akkor én sem szeretek külsőt cserélni.
Érdekes, hogy én tudok menni az outisok mögött a 2.25-ös, 2.35-ös kerekeimmel.
Te válaszoltál a lánynak, hogy "írhatsz". Most meg folyamatosan azt magyarázod, hogy a bringád miatt nem is tudnál menni vele. :D
"Az évek alatt megtett km-t száma pedig rohadtul tükrözi, hogy milyen sebességgel megyek, valahogy nem értem az összefüggést."
Itt azt akartad írni, hogy rohadtul nem tükrözi? Mert bizony tükrözi. Azt az összefüggést nem érted, hogy az edzéstől lesz erősebb, gyorsabb, rutinosabb valaki?
Ha valami technikailag korlátozna, az a modern montikon 2x és 1x hajtás átfogása.
Az egyetlen elfogadható kifogásod ez lehetett volna.
A másik félig elfogadható kifogás a patent pedál hiánya.
"Most meg folyamatosan azt magyarázod, hogy a bringád miatt nem is tudnál menni vele. :D"
Egy szóval nem írtam, hogy nem tudnék, ez sem tudom, honnan jött neked. Csak elmagyaráztam, hogy egy országútinak milyen előnyei vannak aszfalton egy mtb-al szemben. Általában így is 25-30-as tempót lazán tartom, nem hiszem, hogy kéne más. Teleszkópot meg soha az életben nem zárom le, mivel reflexből levennék vele egy padkát vagy akármit, vékony gumit meg nem teszek fel, mert hülyén néz ki, patentpedált meg feleslegesnek tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!