Mennyi az átlagsebességetek? Hol járnak az "én montival átlag 30-35-öt megyek" bicajosok?
Örökké azt olvasom, hogy jönnek itt az emberek a hatalmas átlagsebességükkel, vastag gumikkal, stb. Őszintén szólva nekem a nagy átlagsebességem durván 20 körül mozog aszfalton. (ebbe beleértve a munkába járást, nyári túrázásokat, mindent) És mindezt úgy, hogy pl idei balatonkörön alig volt, aki elment mellettem, én annál inkább más mellett (jó, ott mondjuk ilyen 22-23 körüli átlag jött ki a végére) Akik elmentek mellettem azok is leginkább országútis bringások. Velencei kört egész sokat megyek, nagyon, de nagyon ritka, hogy bárki elmenne mellettem, ha mégis, akkor szintén outisok nagyrészt. Budapesten élek, belvárosba, rakparton stb sokat bringázok és szintúgy nagyon ritka, hogy bárki megelőz, ha mégis, akkor vagy valami vagánykodó fiatal srác aki 100 méter után már csak gurulgat és visszaelőzöm, vagy valami sietős ételkiszállító. Vagy a Margit szigeten az outisok.
Akik azt állítják (gyakorlatilag mindenki :D) hogy neki montival megvan a 30-35 ös átlag, azok csak szeretnek kamuzni, vagy nem mérik normálisan, vagy valahol olyan helyen tekernek, ahol én nem szoktam? Ez most nem ilyen önfényezés, mert nekem cross bicajom van vékony kerékkel és abszolút nem gondolom, hogy ez valami szédítő nagy átlagsebesség, csak nem értem ezeket a vagány csávókat, akik beszélnek össze vissza.
Volt olyan ismerősöm, aki "10 perc alatt beér munkába" (7km) de mikor elmentünk bicajozni vissza kellett fognom magam, mert ő "nem akart sietni". Mi értelme ennek a nagyotmondásnak?
Ha elolvastad a kérdést, őszintén kiváncsi vagyok, hogy Nektek mennyi a (mért) átlagsebességetek és milyen bicóval. De nem az, hogy egyszer mentem lejtőn 2 km-en egy 35 ös átlagot oszt azt mondom, hanem mondjuk a sokezres átlag mennyi.
Nyelegetem a rohogest XXDDDD mekkora oriasi szoveg :DXDDD
Nekem amugy szerintem 15-saz atlagom de remelem lesz jobb is. :)
20 körül mind2 bringámmal.
Az egyik monti a másik is de, virsli gumikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!