Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mit gondoltok errrol a bringar...

Mit gondoltok errrol a bringarol? Atlag felhasznalasra kellene hogy heti 1x 2x elmegyek vele par orara. Semmi extra. Annak megfelel?

Figyelt kérdés
[link]
2020. máj. 2. 20:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én ilyen bringát senkinek nem ajánlanék. Neked nem mountain bike kell, hanem valami trekking féle, teleszkóp nélkül. Ilyen keretből a használtak közt nézelődnék.
2020. máj. 2. 21:12
 2/12 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Városi bringázáshoz tök felesleges egy mtb
2020. máj. 2. 21:19
 3/12 A kérdező kommentje:

Nem csak varosba tekernek, erdobe hegyen volgyon at is azert valasztottam mtb t

Azert nem art szerintem az a teleszkop rajta nem?

2020. máj. 2. 21:24
 4/12 A kérdező kommentje:

Elso es miert nem ajanlanad ? Mi az ami nem jo benne?

Egyebkent eredetileg 130e a bringa csak most le van arazva

Dechatlon rockrider 540 et neztem meg

2020. máj. 2. 21:26
 5/12 anonim ***** válasza:
Kamu akcio 80 - 90 ezer ez . De ülj rá meg az 540 re , akkor derül ki .
2020. máj. 2. 21:37
 6/12 A kérdező kommentje:
Tehat akkor szerinted az 540 jobb?
2020. máj. 2. 21:39
 7/12 anonim ***** válasza:
Bizony, ez kamu leárazás. Az 540 sokkal jobb. Az sem nagy szám, de ilyen célra megfelel. Ha nem mész nagyon meredeken és kemény terepen, még egy riverside 900 is jó lehet.
2020. máj. 3. 10:54
 8/12 anonim ***** válasza:

Minusz 61% szezon kezdetén... reális.

Neve nincs alkatrészekkel szerelve 130ért pedig kb: bűncselekmény.

Btwin530 vagy mi 100x jobb vétel.

2020. máj. 3. 19:46
 9/12 A kérdező kommentje:
De mivel nyujtanan nekem tobbet a btwin mint a masik? Mivel jobb? Oszinten szolva en nem ertek a bringakhoz, es meg senki se nevezte meg hogy miben jobb az
2020. máj. 3. 20:51
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem esik szét alattad egy szezon alatt, vagy legalábbis kisebb az esély rá. :) Pl. az ilyen noname teleszkópok gyakran már gyárilag sem rugóznak rendesen, majd az első szezon alatt berozsdálnak és soha többé nem rugóznak. A rockrideré is szar, de nem ennyire. Aztán az ilyen olcsó vacakoknál gyakran az első padkánál nyolcast kapsz a kerékbe, a középcsapágy pár hónap alatt kotyogósra kopik, stb. Csak.a szívás van velük. A decathlon sem a minőség királya, de ennél jobb. Amúgy ha akarsz egy normális MTB-t, számolj nyugodtan 250-300ezer Ft-tal. És akkor még mindig hobbi bringáról beszélünk.
2020. máj. 3. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!