Hol lehet venni EXTRA erős biciklit?
Mivel magad vagyok és kigyúrt ( alacsony hányas dagadt disznó vagyok) kellene nekem egy erős bicikli túrákra.
155kg + a csomagok. 50-100-150km-es túrákra szoktam menni de a sima túra bicikli már nem annyira bírja. Küllő meglazul, tengely kicsit meghajlik, és idővel már lötyög is a kerék.
És a kérdésem a következő: hol vagy milyen üzletekben lehet ilyen bringákat venni ami erősített lenne? Van ilyen üzlet valamerre ami ezzel foglalkozik? Esetleg valaki más is túl van ezen? esetleg Kecskeméten valahol? S.O.S
A Cube pl. gyárt erősített bringákat, nem emlékszem, hogy 150 vagy 175 kilóra tervezve (szerintem 150), viszont a 150 kilós embernél vandálkodása VS 175 kilós ember (csomaggal együtt) normális odafigyelése ugyanazt hozza. Magyarul a te esetedben nem fáznék, hogy "csak" 150 kilóra tervezték. Kecskeméten nem tudok elkötelezett kereskedőről, Budapesten a K2 bike javasolható, esetleg a Berguson, de ők már kevésbé elhivatottak, mert rengetegen látogatják, nincs idejük szerintem.. "régen jobb vót' ezis"
--
Másik megoldás. A váz és villa nyilván legyen strapabíró, de ahogy te is látod, a kerék a szűk keresztmetszet. Amit tehetsz, hogy fogsz egy jó kiállású bringát (szerencsés esetben a mostanid ilyen) és nekifutásból kereket cserélsz alatta. Neked "DH" agyak, "dirt" felnik, vagy hasonló rinocérosz hívószavak kellenek. Csináltatsz kereket. Jó fűzés, vastag küllő - nem fog szétmenni. Kecskeméten megint csak nem tudom, hol - bocs.
Utolsó: neked jó lenne az "átütőagyas" vázakat és kerekeket elcsípni. Még elég feláras játék, de a bicajt könnyebb félbehajtani, mint a tengelyt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!