Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Hol lehet venni EXTRA erős...

Hol lehet venni EXTRA erős biciklit?

Figyelt kérdés

Mivel magad vagyok és kigyúrt ( alacsony hányas dagadt disznó vagyok) kellene nekem egy erős bicikli túrákra.

155kg + a csomagok. 50-100-150km-es túrákra szoktam menni de a sima túra bicikli már nem annyira bírja. Küllő meglazul, tengely kicsit meghajlik, és idővel már lötyög is a kerék.

És a kérdésem a következő: hol vagy milyen üzletekben lehet ilyen bringákat venni ami erősített lenne? Van ilyen üzlet valamerre ami ezzel foglalkozik? Esetleg valaki más is túl van ezen? esetleg Kecskeméten valahol? S.O.S

2019. márc. 8. 07:19
 1/1 szlory ***** válasza:

A Cube pl. gyárt erősített bringákat, nem emlékszem, hogy 150 vagy 175 kilóra tervezve (szerintem 150), viszont a 150 kilós embernél vandálkodása VS 175 kilós ember (csomaggal együtt) normális odafigyelése ugyanazt hozza. Magyarul a te esetedben nem fáznék, hogy "csak" 150 kilóra tervezték. Kecskeméten nem tudok elkötelezett kereskedőről, Budapesten a K2 bike javasolható, esetleg a Berguson, de ők már kevésbé elhivatottak, mert rengetegen látogatják, nincs idejük szerintem.. "régen jobb vót' ezis"

--

Másik megoldás. A váz és villa nyilván legyen strapabíró, de ahogy te is látod, a kerék a szűk keresztmetszet. Amit tehetsz, hogy fogsz egy jó kiállású bringát (szerencsés esetben a mostanid ilyen) és nekifutásból kereket cserélsz alatta. Neked "DH" agyak, "dirt" felnik, vagy hasonló rinocérosz hívószavak kellenek. Csináltatsz kereket. Jó fűzés, vastag küllő - nem fog szétmenni. Kecskeméten megint csak nem tudom, hol - bocs.

Utolsó: neked jó lenne az "átütőagyas" vázakat és kerekeket elcsípni. Még elég feláras játék, de a bicajt könnyebb félbehajtani, mint a tengelyt :D

2019. márc. 8. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!