Hogy értessem meg apámmal hogy egy ócska tescos bicikli nem egyenlő egy 500 ezres biciklivel pl?
Figyelt kérdés
Azt mondja hogy ezek jók mert nem mennek szét stb, :D nem tudom megértetni vele hogy ezek a biciklik nem arra valók amire én használni szeretném. :D
A másik meg azt mondja hogy ilyen "okosok" mint én írnak az interneten és ki se próbáltak ilyet... xDD
2020. aug. 4. 01:08
21/23 anonim válasza:
#10 ha ezt megmutatja, az apja nem fogja engedni bringázni, mondván, nem arra való. És ha nem arra való, akkor elég a tacskós is.
22/23 anonim válasza:
Vigyen fel a kezeben egy nagy lepcson egy tescos bringat meg egy carbon vazasat, azt majd megtudja mi a kulonbseg:D
23/23 anonim válasza:
Mi a gond? Van rá pénzed, és nem engedi, hogy megvedd? Hogy ő nem akar ennyiért biciklit venni neked, az érthető. Majd megveszed magadnak, ha telik rá, addig meg elégedj meg az olcsóbbal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!