Télen is mindenhova biciklivel közlekedve a városon belül megfázhatok?
Havazást leszámtva pl. 0 fok és afelett kicsivel.
Kesztyű, sál, kapucni pipa.
Egyéb speciális óvintézkedés kell ilyenkor? Pl farmer alá valami jäger alsó?
Mondjuk utóbbit utána nem tudom hol venném le az irodában vagy a boltban. Szal egész nap nálam lenne.
A nyakat és az izületeket védd.
A farmer alá mehet egy jäger,de valami sportosabb darab,nem érdemes a "régi jolbeváltat" venni.
Esetleg kimondottan láb melegitöt is lehetne,az gyakorlatilag csak 2 (láb)szár könyü levenni.
Csősál. Mert nem lobog,nem kell tergetni.
Kesztyű alap. Sajna nem tudok ajánlani,de azt is sport boltban kesenék,nem erőltetném a kötöttet. Én abban nyomtam,nem volt jó.
Kapucni?
Esetleg sapi,abbol én évekkel ezelőtt vettem egyet. Utcai,de faszán a fejemre simul,nem túl vastag....valahogy pont jó. "Füstköd" márkáju,ha érted!
Térd, csont, ízület: Mennyire hidegben tekerést?
0 fok felett még elviselhető?
Ez egyéni.
Nekem 0fokban már nincs ingerem tekerni.
Esetenként rövid távon (30/40perc) még különösebb beöltözés nélkül is adható.
Annál tőbb már fázos lehet. Napi szinten pedig azért hogy kèsőbb nelegyen szopás az élet.
Húsz telet kerekeztem keresztül.
Rendes nadrág fölé húzd a melegítö nadrágot.használj sárga vagy színtelen szemúveget,nem fog taknyod nyálad könnyed lecsurogni az álladon.:) Használj széldzsekit az alá öltözz rétegesen ja és kapucni kesztyú kötelező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!