Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Hogy értessem meg apámmal...

Hogy értessem meg apámmal hogy egy ócska tescos bicikli nem egyenlő egy 500 ezres biciklivel pl?

Figyelt kérdés

Azt mondja hogy ezek jók mert nem mennek szét stb, :D nem tudom megértetni vele hogy ezek a biciklik nem arra valók amire én használni szeretném. :D

A másik meg azt mondja hogy ilyen "okosok" mint én írnak az interneten és ki se próbáltak ilyet... xDD

2020. aug. 4. 01:08
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

"Apám semmiféle biciklis tartalmat nem néz xD"

Persze, mert apád dolgozik, hogy neked legyen biciklid. Szerintem nem róható fel neki, hogy nem akar egyből 500 ezres bringát venni és szerintem ez nem is várható el tőle. Gondolj bele, az több mint egy havi fizetés. Majd ha dolgozol és te keresed meg az árát, rá fogsz jönni, hogy egy dolog a neten elolvasni, hogy mi a jó, és más dolog megkeresni rá a pénzt.

Én sem gondolom, hogy 500 ezer alatt nem lehet jó bringát kapni. Persze, verseny DH gépet nem lehet, de amíg nincs önálló kereseted, addig válassz olcsóbb hobbit.

Abban nem értek egyet apáddal, hogy minden bicikli egyforma, mert ez nyilván hülyeség, de azt teljesen megértem, hogy nem akar a gyereknek félmilliós bringát venni, amit lehet, hogy fél év múlva megun és mehet a Jófogásra féláron...

2020. aug. 4. 08:47
 12/23 A kérdező kommentje:

NE haragudjon senki, de ki mondta hogy apám vesz nekem biciklit?

Egyáltalán ki mondott valamit is vásárlásról?

:D

2020. aug. 4. 09:10
 13/23 anonim ***** válasza:

Nem írtad le, csak teljesen nyilvánvaló.

Ha nem így lenne, akkor megvetted volna és nem ide írsz ki kérdéseket.

Az én apám sem értette, hogy mi a különbség, de nem is nagyon érdekelt, mert megvettem magamnak.

Pár évvel korábban pedig nem kaptam bringát, mert drága.

2020. aug. 4. 11:40
 14/23 Alex Fly ***** válasza:

Mutasd meg neki ezt:

[link]

2020. aug. 4. 13:03
 15/23 anonim ***** válasza:
Nem azt kellene inkább megmutatnia, hogy ő hogyan bringázik?
2020. aug. 4. 13:05
 16/23 anonim ***** válasza:

Ha van neki olyan hobbija, amiben a minőséget megfizeti, akkor hasonlítsd ahhoz. Nyilván, ha ő csak eljár kéthetente a tescoba kenyérért, akkor a legolcsóbb bicikli is bőven elég neki, biztos neked is van olyan dolog, ahol nem érted miért ad ki valaki sokkal több pénzt érte a minimumnál. Pl egy fotós ismerősöm egy-egy objektívért több pénzt képes kiadni, mint amennyiért a saját autóját vette, közbe én aki hülye vagyok a fényképekhez, azt mondom, hogy a 100 ezres telóm is csinál olyan jó képet :D

Add elő neki ész érvekkel, akár példákkal, képekkel, hogy miért jobb egy 500 ezres bicaj.

2020. aug. 4. 14:19
 17/23 anonim ***** válasza:
Vetesd meg vele magának, próbálja ki, aztán meglátjuk. Két hét után lehet rájön hogy nemigen arra való amire kitalálták.
2020. aug. 4. 15:16
 18/23 Alex Fly ***** válasza:
@15: szerintem hatásosabb, ha inkább azt kérdezi meg tőle, hogy tényleg nyugodt lelkiismeretel ráültetné-e a fiát egy kerékpározásra alkalmatlan, életveszélyes ipari hulladékra...
2020. aug. 4. 19:39
 19/23 anonim ***** válasza:
Egyébként a Tesco úgy tudom árul Neuzert is, ami ok, nem a csúcs, de azért "ipari hulladéknak" nem nevezném.
2020. aug. 4. 21:44
 20/23 anonim ***** válasza:

Vegyétek már észre, hogy mi volt a kérdésben! "nem tudom megértetni vele hogy ezek a biciklik nem arra valók amire én használni szeretném."

Tehát még csak szeretné ilyenekre használni! Nem használja!

2020. aug. 4. 22:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!