Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen bringát ajánlotok?...

Milyen bringát ajánlotok? Városi tekerésre kéne, néha földúton.

Figyelt kérdés
Elég szegény vagyok, ezt kalkuláljátok bele kérlek. :)
2010. aug. 3. 18:43
 1/9 anonim ***** válasza:

Au*hanban 10-15 ezer forint körül, Mountain bike-ot. Felesleges drágábbat, simán elmegy a terepen is, csak bicózni kell megtanulni jól.

És ha ilyen olcsót veszel akkor kalkulálj azzal, hogy kímélned kell ha nem akarod hazavágni.

Pl. amikor váltassz ne legyen terhelés, húzd bele vagy ha tudsz bunny-d át a járdapatkát, tartsd a nyomást 3 bar fölött, akkor nem lesz defekt, olajozd a láncot meg a kormánycsapágyat ha esőben mész.

2010. aug. 3. 22:57
 2/9 anonim ***** válasza:
szerintem meg pont, hogy egyszer érdemes befektetni egy 50-60 ezresbe. Főleg, ha nem értesz a javításokhoz, mert akkor hordhatod a 10-15ezer forintos bringád ezrekért javíttatni. Arról nem is beszélve, amikor törnek, nyalódnak és deformálódnak az alkatrészek, mert akkor vehetsz szépen újat. Néhány éven belül a 10-15ezres bringa is 50-60ba lesz neked, csak az ugyanolyan szar marad.
2010. aug. 4. 10:40
 3/9 A kérdező kommentje:
Küldenél nekem linket?
2010. aug. 4. 12:16
 4/9 anonim ***** válasza:
szerintem érdemes lenne körülnézned valami használt cuccokkal foglalkozó üzletben is, mert akkor olcsóbban tudsz venni egy jó, márkás tartós darabot
2010. aug. 4. 16:51
 5/9 anonim ***** válasza:

Minek márkás és minek 50 ezret költeni? Kérdezőnek üzenem ne hallgass rájuk menj be az au*hanba, ott régen 11 ezer volt egy monti. Linket nem tudok küldeni mert úgy tudom a hipermarketek nem teszik fel az összes terméküket.

Amúgy meg a megbízható bicók jóval drágábbak mint 50 ezer szóval azzal is lenne sok bajod.

Ja és az auch*nban vissza is veszik ha nem tetszene pl.

2010. aug. 5. 18:23
 6/9 A kérdező kommentje:

Tudod abban igazuk van, hogy nem minden hogy ha kap egy kis vizet pl a lánc váltó V-fék(tárcsát nem is mondok) , akkor rcseg szétmegy, vagy bírja 10. évig. Az se mindegy hogy egy egy kanyarnál kitörik-e a szal stucni vagy a váz reped-e egy év után. Bringáztam én régen, bánom hogy eladtam a meridám.. :(

Most meg nincsen pénzem..

köszönöm mindenkinek a válaszokat.

Valószínű egy használt trekket fogok venni. :)

2010. aug. 5. 18:37
 7/9 anonim ***** válasza:
én 20ért vettem cangám auchanban, több mint 4 éve megvan, eddig csak a kormányban kellett csapágyat cserélni 2 ezerért. igaz mostmár van egy 200 ezres b'twinem, de hagyjuk:D:D:D
2010. aug. 6. 16:26
 8/9 anonim ***** válasza:
vegyel egy speciallized big hit -et:P ha csak nem lopjak el nem lesz vele bajod.
2010. aug. 7. 12:47
 9/9 anonim válasza:
nekem ismerősöm vett 90.000ft-ért biciklit, csak arra hogy elmenjen A pontból Bre és 6éve vette... 1x nem volt szervízbe, és nincs gondja vele
2010. aug. 8. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!