Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » 40 ezer forintért bicikli...

40 ezer forintért bicikli használtan?

Figyelt kérdés
Lehet ennyiért viszonylag elfogadható bringát venni használtat? Hobbi szinten bicikliznék napi 10-12 km-t. 67 kiló vagyok, 182 centi magas, 23/F.
2020. júl. 16. 19:53
1 2
 11/12 Wadmalac ***** válasza:

Attól függ, mire kell, kinek. Én biztos, hogy nem nyúlnék ahhoz a kategóriához, de nekem más a kiindulási alapom, harminc-valahány évnyi kerékpározás, kerékpárszerelés, versenyzés után van bennem némi maximalizmus az alkatrészek funkcionalitása és tartóssága szempontjából.

Az új bringák 150 ezres kategóriájára olyan alkatrészek kerülnek árcsökkentés érdekében, amilyet én nem használnék.

De egy alkalmi hobbibringásnak elég lehet, anélkül, hogy észrevenné a hiányosságaikat.

150-ből egy jó használt a szükséges felújításokkal együtt sokkal jobb lehet, mint az ennyiért árult újak.

Csak ehhez tényleg kell értő kéz.

2020. júl. 20. 07:27
 12/12 anonim válasza:

Én 70 ért vettem a decathlonba.

Napi szinten használom 80kg mal semmi baja pedig már 2 eve megvan. Nem kellett rajta cserelni eddig semmit csak a gumikat. A csavarok(ülésnél pl) elég könnyen kilazulnak de ezt nagyon könnyen lehet orvosolni csak megkell húzni. Aki azt irja hogy szar a hajtas rajta stb stb, igaza van eleg ramaty de használható nem megy tönkre ha rendesen használod.

2020. júl. 27. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!