A féktárcsa tisztítónak mi az értelme? Én eddig hóban/sárban használtam a biciklit, de sosem éreztem fékerő romlást.
Figyelt kérdés
2019. márc. 22. 20:04
1/4 anonim válasza:
öntsd le egy deci olajjal és megtudod
2/4 anonim válasza:
A fékpofa élettartamát növeli.
A sok szutyok a tárcsán hozzáérhet a pofához. Nem annyira,hogy visszafogjon csak olyan lazásan simogatja. Aztán el is koptatja szépen.
Felnifék eseténben ez akár 40km is lehet,a védetebb tárcsa pofa olyan 100körül megadja magát.
3/4 anonim válasza:
Sprayre gondolsz? Az nem sár takarításra való, hanem olajos, zsíros szennyezések eltávolítására. Pl. ha összetapizod, rámegy a láncolaj, stb.
4/4 Wadmalac válasza:
Csak egyszer fogd meg elbangulva a tárcsát közvetlenül a láncod takarítása-kenése után. Meg fogod érezni a szükségét.
Vagy simán most nem tudod, mennyivel fogna jobban zsírtalanra takarítva.
Én a felnifék fékfelületét a felnin is mindig áttakarítom féktisztítóval, állati sokat számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!