Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mi lehet az amikor erősen...

Mi lehet az amikor erősen megtekerem a pedált pl kiállva a nyeregből akkor egy óriásit reccsenik? De megy tovább. A reccsenés olyan mintha vmi elszakadna de valójában semmi.

Figyelt kérdés

A boltban azt mondták akkor fordul rá a lánc a fogaskerékre...elöl vagy hátul azt nemtudom.

De szerintem ez a reccsenés nem normális dolog.

2020. júl. 13. 21:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne váltás közben állj ki a nyeregből...
2020. júl. 13. 22:12
 2/6 A kérdező kommentje:
Természetesen nem váltás közben állok ki a nyeregből.
2020. júl. 13. 22:13
 3/6 tothp ***** válasza:
100%

Mikor "reccsenik" ? A bal, vagy a jobb pedál lenyomásakor?

bal pedál: A középtengelyen lazán van a hajtómű, kottyan a négyszögön.(ha jobboldalt laza, akkor is a bal pedál lenyomásakor érzed)

Jobb pedál: A lánctányérod kacsázik kicsit. Erős taposáskor kicsit mégjobban, és belever az első váltódba. Váltásrol nem esett szó. Gondolom olyat nem csinálsz, hogy váltáskor tolod neki, mint az őrült.

2020. júl. 13. 22:40
 4/6 A kérdező kommentje:

Az első lánc tányér mintha kacsázna kicsit ha felülről rá nézek.

Akkor az lehet a rossz.

2020. júl. 14. 06:49
 5/6 anonim ***** válasza:

Kérdező, engedj meg egy OFF kérdést: te óvári vagy, vagy azon a környéken laksz?

Csak a "reccsenIK" miatt kérdezem... Én ott hallottam ikes igeként használni olyan igéket, amik az ország más táján iktelenek. Pl. ott a labda pattanik. :-))))

2020. júl. 14. 09:12
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem hanem felvidéki vagyok. 😉
2020. júl. 14. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!