Bringasok, hogy latjatok az edzesem?
Ez az edzestervem:
pfeltoltes.eu/view.php?filename=606IMG_20200703_202446.jpg
Nekem jonak tunik, mar rendszeresen tekerek ugy fel eve, minimum ketszer egy heten. Elobb szobabiciklin egy orat masik nap kettot.
Utana tekertem egybe tobb orat is, de most hogy mar harmat tekertem es hetvegen ketszer ket ora van soknak erzem. Mellette edzettem erositoset is tobbszor a heten, sok koffeint ittam, es most megpunnyadtam. Ez psziches, az egyeb dolgok(sok kave kola, sulyzozas) vagy lassabban szokik a tekereshez a szervezet? Mit tanacsoltok par hetig csinaljam az elso sort mondjuk csak egy hetvegi tekeressel, vagy mas konnyitessel, vagy torjem at(at lehet) a psziches visszatarto erot, pihenjek jobban es vigyem vegig, ha valoban fejlodni szeretnek. Alapvetoen nem gondoltam neheznek a tervet, hiszen par orat sokan konnyen tudnak tekerni,(en is) de igy hogy tudatosan terhelem magam es kb konstans nyomom nehezebbnek erzem.
Koszonom a valaszokat
Szobabiciklin nagyon nehéz fél óránál többet tekerni, mert unalmas.
Kint viszont elrepül 6-7 óra is.
Jó ez a terv, mert vannak benne pihenőnapok. Nem érdemes lazábbra venni. Két hét után már teljesen természetes lesz, hogy ennyit mozogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!