Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Bringások! Ti borotváljátok a...

Bringások! Ti borotváljátok a lábatokat?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 23. 09:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
31%
Nem! Az milyen búza dolog lenne már. Aki férfinek érzi magát, az nem borotválja a lábát. ;)
2020. ápr. 23. 09:45
 2/14 anonim ***** válasza:
93%
Én ugyan nem vagyok bringás hanem úszó és az úszásban még előny is ha borotválod a lábad, egyátalán nem bzis sőt én miután először leborotváltam sokkal jobb volt úgy.
2020. ápr. 23. 10:07
 3/14 anonim ***** válasza:
91%
Nem.
2020. ápr. 23. 10:40
 4/14 anonim ***** válasza:
84%
Nem borotválom. Egyszerűen nem akarok ilyesmivel foglalkozni, ennyi. Aki viszont azért ellenzi, mert hogy búza dolog, az biztosan látens homoszexuális.
2020. ápr. 23. 11:29
 5/14 anonim ***** válasza:
35%
Minek borotválnám? Légellenállásban segít, vagy mi? Ha igen, akkor az elhanyagolható az egész biciklis légellenállásához képest. Inkább akkor felveszek egy hosszú biciklis nadrágot, vagy futónadrágot, az is sima.
2020. ápr. 23. 14:26
 6/14 A kérdező kommentje:
#5 nyáron is hosszúban nyomulsz? Kemény lehetsz mint a kád széle!
2020. ápr. 23. 19:20
 7/14 kloha válasza:
Én nem borotválom. Imádom, ahogy belekap a szél! :D
2020. ápr. 24. 07:40
 8/14 anonim ***** válasza:
Nyáron nyilván nem, de például a héten még hosszúban voltam kint, mert nem volt annyira meleg. És mint írtam, a borotválás nem segít sokat, elhanyagolható egy átlagos embernél.
2020. ápr. 24. 07:59
 9/14 Wadmalac ***** válasza:
100%

Amíg versenyeztem, néha.

Semmi köze a légellenálláshoz.

- könnyebb bekenni bemelegítéshez sportkrémmel

- darázs, méh, ha eltalálja, nehezebben ragad ott és csíp meg

- izzadás jobban hűt

- esés, horzsolásos sérülés után könnyebb tisztítani, fertőtleníteni (szőrtüszőknél szokott randán begyulladni) és nem epilál a kötszer ragasztószalagja.

- bringás naciban nem érzed azt a hülye szurkálást, amit a rugalmas szövet alatti szőr okoz

2020. ápr. 24. 14:22
 10/14 A kérdező kommentje:

👍

Mindenki azt hiszi a légellenállás miatt ajánlott borotválni... Ami persze butaság

2020. ápr. 24. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!