Bringások! Ti borotváljátok a lábatokat?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 23. 09:42
1/14 anonim válasza:
Nem! Az milyen búza dolog lenne már. Aki férfinek érzi magát, az nem borotválja a lábát. ;)
2/14 anonim válasza:
Én ugyan nem vagyok bringás hanem úszó és az úszásban még előny is ha borotválod a lábad, egyátalán nem bzis sőt én miután először leborotváltam sokkal jobb volt úgy.
4/14 anonim válasza:
Nem borotválom. Egyszerűen nem akarok ilyesmivel foglalkozni, ennyi. Aki viszont azért ellenzi, mert hogy búza dolog, az biztosan látens homoszexuális.
5/14 anonim válasza:
Minek borotválnám? Légellenállásban segít, vagy mi? Ha igen, akkor az elhanyagolható az egész biciklis légellenállásához képest. Inkább akkor felveszek egy hosszú biciklis nadrágot, vagy futónadrágot, az is sima.
6/14 A kérdező kommentje:
#5 nyáron is hosszúban nyomulsz? Kemény lehetsz mint a kád széle!
2020. ápr. 23. 19:20
7/14 kloha válasza:
Én nem borotválom. Imádom, ahogy belekap a szél! :D
8/14 anonim válasza:
Nyáron nyilván nem, de például a héten még hosszúban voltam kint, mert nem volt annyira meleg. És mint írtam, a borotválás nem segít sokat, elhanyagolható egy átlagos embernél.
9/14 Wadmalac válasza:
Amíg versenyeztem, néha.
Semmi köze a légellenálláshoz.
- könnyebb bekenni bemelegítéshez sportkrémmel
- darázs, méh, ha eltalálja, nehezebben ragad ott és csíp meg
- izzadás jobban hűt
- esés, horzsolásos sérülés után könnyebb tisztítani, fertőtleníteni (szőrtüszőknél szokott randán begyulladni) és nem epilál a kötszer ragasztószalagja.
- bringás naciban nem érzed azt a hülye szurkálást, amit a rugalmas szövet alatti szőr okoz
10/14 A kérdező kommentje:
👍
Mindenki azt hiszi a légellenállás miatt ajánlott borotválni... Ami persze butaság
2020. ápr. 24. 14:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!