Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen világítást tegyek a...

Milyen világítást tegyek a biciklire, ami jó, mit ajánlasz?

Figyelt kérdés

2020. jún. 14. 22:30
 1/10 anonim ***** válasza:
LED
2020. jún. 14. 23:10
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Az én tapasztalataim szerint ahhoz, hogy téged lássanak, bármilyen ledes lámpa jó, plusz láthatósági mellény, mert az MINDEN lámpánál többet ér sötétben.

Ahhoz, hogy te lássál, nekem legjobban egy jó minőségű, nagy fényerejű, terepfutáshoz való fejlámpa vált be. Én azzal jobban látok, mint kerékpáros lámpával.

2020. jún. 15. 09:51
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ezt USB-ről tudod tölteni:

[link]

2020. jún. 15. 09:54
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez 1 órát elmegy teljes fényerőn (villogva meg 2-3-at) és brutál erős. Múltkor megállt egy autós szólni, hogy vakít a lámpám.

[link]

2020. jún. 15. 10:31
 5/10 Wadmalac ***** válasza:
100%
Nekem előre a Solar Storm X2 vált be, nagyon jó az akkuideje, remek a fénye, csak megértem ,ha a szembe jövők gyűlölik.
2020. jún. 15. 14:46
 6/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a segítséget!
2020. jún. 15. 19:11
 7/10 TR75 ***** válasza:
100%

Ha csak városban tekeregsz, szerintem egy egyszerű ledes lámpa jó lesz (nem a szilikonos 500 forintos).

Ha konkrétan sötétedés után lakott területen kívül is előfordulsz, talán akkor van értelme a Solar Storm-féle atomlámpáknak, városban irritáló. Nekem az a tapasztalatom, hogy sokan azt sem tudják, hogy kell használni a bicajos lámpát, simán előre irányítják a levegőbe, többször fordult elő velem is, hogy miután elmentem a szembe jövő bicajos mellett, nem láttam semmit, mert elvakított (mármint én is tekertem).

Az usb-s lámpát érdemes átgondolni, mert attól függően, hogy hol/mire használod, előfordulhat, hogy egy elemessel jobban jársz.

2020. jún. 15. 20:52
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi, hasznos!
2020. jún. 15. 21:02
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Az akkus lámpa jópofa, de az üzemidők jellemzően pár óra táján vannak, ha lemerül valahol az éjszakában, akkor kampó. Ebből a nézetből egy elemes lámpa napi használatban megbízhatóbb.

Ilyenem van, erős a fénye (tényleg erős), jól összerakott és ár/érték arányban verhetetlen:

[link]

[link]

Ha akkusat akarsz, ez még egész jó ezért a pénzért, de villogó üzemben 10-12 órát megy kb:

[link]

Első, akkus helyzetjelzőként jól világít, a piroshoz hasonló üzemidővel:

[link]

Elemes első villogók is vannak 1-2 ezerért.

Erősebb első lámpából viszont már beépített akkusat érdemes venni, mert a ceruzaelem vagy ceruzaakku további szopási és költség lehetőség, pl. itt nézelődhetsz:

[link]

Erős első lámpából kb. csak erről van tapasztalatom, más gyártó sokszoros árért ad ilyen fényerőt és kapacitást:

[link]

2020. jún. 16. 03:41
 10/10 A kérdező kommentje:
Hálás köszönet!
2020. jún. 16. 04:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!