Mekkora távolság amelyet kényelmesen meglehet tenni kerékpárral rendszeres munkába járáshoz?
Figyelt kérdés
2020. jún. 7. 16:29
21/26 anonim válasza:
Nem csak a távolságon múlik. 8 km-re dolgozom, 25 perc oda, 20 vissza volt 5 éve. Azóta egyre vállalhatatlanabb az aszfalt, személyautóval se szívesen... Maradt a busz.
22/26 Alex Fly válasza:
@21: pár éve volt pár nap, amikor nem volt kerékpárom és kénytelen voltam busszal járni. Köszönöm, de soha többé...
23/26 Hozé don Padrafos válasza:
17: Köszönöm a jó tanácsokat. Nem akartam lefogyni, csak érzékeltettem, hogy ez az út még nekem is kényelmes. Egyébként több testalkat miatti diszkrimináció ellenes mozgalom tagja is vagyok. Van erre törvény, csak mégsem alkalmazzák olyan keménységgel, mint faji nemi, szex. beállítottság, származás szerinti esetekben. Ha én sport helyett tanulok és dolgozom, mert rá vagyok kényszerülve megélhetési okból (nem akarok lopni, mert azt büntetik), akkor nem erőltethetik a sportot. A leszbi sem fog palit szeretni parancsra, mert nem képes rá.Bocs az offért
24/26 anonim válasza:
Azért az érdekelne, hogy milyen diszkrimináció ér testalkat miatt valakit.
"faji nemi, szex. beállítottság, származás" <- ezekről nem tehet senki. A testalkatodról viszont az esetek 99,99%-ában te döntesz (hacsak nincs valami ezt érintő betegséged)
25/26 tothp válasza:
120 vagyok. Még elég gyors ahhoz, hogy ne vegyem észre, ha "disz vagyok kriminálva".
Egyébként meg pont biciklizés közben nem érdekel a probléma, mert épp azon vagyok, hogy a problémán magán enyhítsek.
26/26 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!