Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Egy biciklit át lehet festetni?

Egy biciklit át lehet festetni?

Figyelt kérdés
2020. jún. 2. 12:32
1 2
 1/12 The lone wolf válasza:
Igen csak akarnikell
2020. jún. 2. 12:59
 2/12 anonim ***** válasza:
Szia. Miért ne lehetne? Ha ügyes vagy, akár te is megtudod csinálni. Mélyülj el a témában, (kerékpár szerelés, mert ugye szét kell hozzá szedni, fényezési alapismeretek, csiszolás, alapozás, fényezés, lakkozás, és festék ismeret.) Előtte persze gyakorolj, hogy szép legyen az eredmény. Fontos a szín választás, szín összeállítás, az eredeti matricák beszerzése is. Viszont ezt a megszerzett tudást és gyakorlatot, később is fel tudod sok helyen használni.
2020. jún. 2. 13:00
 3/12 A kérdező kommentje:
Hát én full nem értek a biciklikhez, abszolút semmit, szóval kb. azt sem tudom, hogy mi micsoda rajta. Őszintén szólva annyira nem is érdekel és kellene egy bicikli, mert nincsen biciklim. Viszont olyat nem találtam, ami tetszik is és ki is tudom fizetni. Úgyhogy inkább másra bíznám, aki tényleg meg tudja csinálni, csak nem tudtam, hogy ilyen egyáltalán van-e.
2020. jún. 2. 13:03
 4/12 anonim ***** válasza:

Újat vennél, és rögtön átfestetnéd???

Nem lesz olcsó mulatság!

2020. jún. 2. 13:15
 5/12 A kérdező kommentje:
Igen. Vagy hát nem feltétlenül újat (most ha találok használtan olyat, ami még újszerű és formára tetszik, akkor jó az), a lényeg, hogy mindenképpen át szeretném festeni.
2020. jún. 2. 13:17
 6/12 anonim ***** válasza:
Ha normálisan meg akarod csinálni és te se szerelni, se festeni nem tudsz, akkor sokba fog kerülni. El kell vinni szétszedetni szerelőhöz, aztán a vázat fényezőhöz, utána meg vissza a szerelőhöz összerakatni. Szerintem ez így együtt minimum 80-100k Ft.
2020. jún. 2. 14:08
 7/12 A kérdező kommentje:
Hát nem baj, fizetek érte, mert ennyiért még mindig nem kapok olyan biciklit, ami tetszik is.
2020. jún. 2. 14:11
 8/12 anonim ***** válasza:
Csak kíváncsiságképpen... Elárulnád milyen bicajszín az, amit nem lehet készen megkapni?
2020. jún. 2. 14:16
 9/12 A kérdező kommentje:
Nem is önmagában a színnel van a gond, hanem úgy stílusát is tekintve. Olyan biciklit szeretnék, ami letisztult és egyszerű, nőies, nem nagymamás és nem is kislányos (színben a pasztell színek tetszenek, ha festetném, akkor rózsaszín lenne). Viszont a legtöbb eleve nem egyszínű, hanem mintás és tele van matricázva mindenféle feliratokkal.
2020. jún. 2. 14:20
 10/12 anonim ***** válasza:

Na, ezt előre is leírhattad volna, hogy lány vagy, és emiatt a kérdés...

Nem ismered a csajbringás srácokat? EGyedit is csinálnak neked, és akkor nem kell szétbarmolni egy új bicajt!

[link]

2020. jún. 2. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!