Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » A fat bike csak terepre jó?

A fat bike csak terepre jó?

Figyelt kérdés
Azt hallottam simán megy sárban homokban hóban. De én legtöbbször aszfalton használnám. Vagy az úgy hülyén nézne ki, h egy hatalmas gumikkal biciklizek az aszfalton?

2020. jún. 1. 13:44
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Aszfaltra is kiváló választás. Elnézve a magyar utakat más nem is nagyon való aszfaltra...
2020. jún. 1. 14:26
 2/20 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem fat bikeon amúgy is hülyének néz mindenki, kiváltképp ha aszfalton mész...
2020. jún. 1. 17:37
 3/20 A kérdező kommentje:

#1 igaz 😂

#2 nen értem magyarázd meg kérlek

2020. jún. 1. 18:25
 4/20 anonim ***** válasza:
50%
#2 csak irigykedik, ne törődj vele
2020. jún. 1. 19:16
 5/20 A kérdező kommentje:
Redben köszönöm!
2020. jún. 1. 19:17
 6/20 anonim ***** válasza:
45%
A fatbike a látványról szól és ebben kb. ki is merül. Felfelé nem lehet vele hatékonyan haladni, ugráláshoz nem jó, mert nehéz, a DH-hoz kellene hátsó rugóstag is, nem elég a vastag kerék... igazából terepen nem is nagyon találkozni vele, a Margit szigeten meg a belvárosban annál inkább, ahol meg aztán végképp nincs értelme a b*zi vastag keréknek. Lehet, hogy a sivatagban vagy a tajgán van létjogosultsága, de a legtöbb ember nem ott használja, hanem a városban feltűnősködik vele, amiért - kicsit jogosan - sokan hülyének nézik.
2020. jún. 1. 19:18
 7/20 anonim ***** válasza:
41%
Aszfaltra nem jó és hülyének is néznek vele.
2020. jún. 1. 19:21
 8/20 anonim ***** válasza:
56%
#6,7 látszik az életben soha nem ültek ilyen bringán de azért az okoskodás az megy.
2020. jún. 1. 19:23
 9/20 anonim ***** válasza:
59%

Sőt, az egész kerékpáripar hülye, hogy aszfaltra 25-40mm széles gumit raknak a bringákra. Az idióták...

Aszfaltra minél könnyebb és hatékonyabb bringa kell, illetve a komfort javára lehet ebben kompromisszumot kötni pl. szélesebb gumival vagy teleszkópos villával. A trekking az, amit maximum érdemes aszfaltra megvenni. A többi esetben plusz súlyt cipelsz és felesleges gördülési ellenállás ellen küzdesz. A fat kb. a legrosszabb véglet. Attól, hogy lehet vele aszfalton tekerni, meg nem oda való, az egyik legrosszabb választás. Egyszerű fizika az oka.

2020. jún. 1. 19:43
 10/20 anonim ***** válasza:
21%
Mondjuk azt nem te döntöd el mi hova való. Ha valaki ott akar tekerni fatbike al akkor ott fog. Meg is pukkadhatsz.
2020. jún. 1. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!