Mi a véleményetek erről a kerékpárról? Ár/érték arányban van jobb?
Hát ez nagyon szubjektív, hogy kinek mi a jobb ár-érték arány. Nekem Cube van és teljesen jó, meg vagyok vele elégedve, azért választottam, mert úgy gondolom, hogy ár-érték arányban a Cube-ok nagyon jók. A nagy márkák, amik rengeteget költenek marketingre, versenyekre, azok jóval drágábbak pont ezért.
De ha megkérdezel mást, akkor azt fogja mondani, hogy pl. a Scott gravel kerékpárja a legjobb (hasamra ütöttem, nem tudom van-e a Scottnak gravelje és az milyen), mert a vázgeometriája jobb, mert a Shimanonál jobb a SRAM, stb. Vagy megint más (pl. én) nem venne mechanikus tárcsafékkel gravel kerékpárt, csak hidraulikussal, ezért neki a hidraulikus változat a legjobb.
Ha te nem találsz olyat, amit jobbnak találsz, akkor neked ez a legjobb ár-érték arányban.
Köszi a válaszokat!
Éppenséggel gondolkodtam a Canyon Grail 7.0 2019-es modelljén, de az 1450 euro, ha arra jön még 27% áfa, akkor az már úgy nekem elég húzós.
Azon gondolkodtam, hogy mennyire kéne nekem csomagtartó, lehet semennyire, lehet elég a biciklire szerelhető táska...
De ilyen ár mellett a sárvédőn is spóroljon kéne. Van ilyen instant sárvédő gravelre, 18 ezerért, de nem tudom egy ilyen mennyire megbízható.
Tehát ha nagyon kell, mert drágább kategóriánál jobb az ár/érték arány, akkor feljebb tudok menni, olyan 150 ezerrel vagy kicsit többel.
Használt biciklit nem szeretnék...
Viszont ennyiért a Canyonnak is a belépő kategóriás cuccai kaphatóak.
Hát ha nem akarsz használtat mert derogál akkor nyisd ki a tárcád.
Fél misit legalább szánj rá de inkább többet. Ne ilyen belépő szintű szarokkal vacakolj!
Esetleg érdeklődj valamelyik boltban, hátha van még tavalyi és azt kedvezménnyel adják mindig. Pl. [link] (mondjuk kétlem, hogy minden méreben lenne tavalyi, valszeg csak 1 méret van ha van).
Akármelyik boltot felhívhatod és ők megkérdezik a Cube-ot van-e még tavalyi modellből. Én is így vettem. Még Németo-ból is hoztak volna előző évi modellt kedvezménnyel.
Mondjuk nekem "csak" munkába járáshoz kell, meg kisebb túrákhoz.
Az fontos, hogy off-road is tudjak menni néha...
Viszont a trekking nekem kényelmetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!