Jehslo kérdése:
Melyik irányba jobb tekerni szerintetek?
Figyelt kérdés
A kérdést úgy értem, hogy ha van egy hosszú, több napos kerékpártúra, akkor hogy jobb szerintetek az utat megtenni: odafele vonattal és hazafele tekerni vagy fordítva (a szállások ugyanolyan távol vannak egymástól, bármelyik irányba is induljak)?2020. ápr. 25. 19:33
1/3 anonim válasza:
Teljesen mindegy szerintem..
Talán annyi szól a hazafelé tekerés mellett, hogy akkor nem kell a végén azon izgulni, hogy eléred-e a kiszemelt vonatot hazafelé.
2/3 tothp válasza:
Nálam az odafelé tekerés jött be. Fáradtan sokkal inkább inspirál az ismeretlen új környék, mint fáradtan hazafelé az ezerszer bejárt részek, ahol előre tudod, melyik bucka melyik után jön.
3/3 anonim válasza:
nekem meg a hazafelé tekerés inspirál jobban :D
Én például gyűlölöm amikor fáradtan, mocskosan be kell zsúfolódni a büdös, mocskos, húgyszagú vonatba még 2 órára.....
meg amikor ledögilk alattunk a vonat és jön a visseskedvü-kaller, hogy de jó nekünk, hazatekerhetünk - any.d :D
persze csinálunk olyan túrát, is, hogy otthonról A-ba is utazni kell és B-ből is hazafelé.
csinálj mindenféle kombinációban túrát és rá fogsz jöni neked mi fekszik jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!