Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen, , tuningok" vannak...

Milyen, , tuningok" vannak biciklire?

Figyelt kérdés
Szeretném a biciklimet még egyedibre csinálni. Itt nem a felszereltségét szeretném tuningolni hanem az esztétikáját. Amúgy is egyedi, de hogyha van valami ami még egyedibbé teszi akkor halgatlak. A fr-om így is egyedi (egyedi szín, más villa, kék bowden elvezető, dobókockás szelepsapka). Ránézésre igazábol csak a vázon látszik az egyediség. Milyen ,,tuningok" vannak még amit nem ismerek.

#tuning #Ibicikli
2020. márc. 11. 22:29
1 2
 1/13 tothp ***** válasza:
100%
Bármi. Szalagcsokor a kormányvégre, kiskacsa alakú csengő, fényvisszaverő pálcikák a küllőkre, (ez még hasznos is) szélforgó, színes kormánymarkolat...
2020. márc. 12. 06:43
 2/13 anonim ***** válasza:
2020. márc. 12. 08:32
 3/13 A kérdező kommentje:
Tothp. Egyedül a fémyviszaverőkön gondolkodtam még, de nem találok sehol. Kacsa alakú csengő, pálcika??? Ne egy egy régi gagyi trekkingre gondolj amit tákolok. Egy Genius mc 40-röl lenne szó. Olyan tuningokra gondoltam amit nem ,,tákolni" kell.
2020. márc. 12. 17:20
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát mert a dobókockás szelepsapka az aztán stílusos. :D

Szerintem ha színekben megvan az összhang, kár teleaggatni minden szarral. Egy skinwall gumi esetleg jól mutat. Lehet rá rakni mutatós karbon stucnit és kormányt, de elég borsos áron van. Dropper van benne? Az nem esztétikai tuning, de montira az egyik legjobb upgrade ami létezik.

2020. márc. 12. 20:29
 5/13 A kérdező kommentje:
Mi az a dropper? Biztos hogy ismerem csak a nevét nem tudom.
2020. márc. 12. 20:53
 6/13 A kérdező kommentje:
Volt rajta dobókockás szelepsapka vagy 1 hétig amég lenem lopták
2020. márc. 12. 20:54
 7/13 A kérdező kommentje:
Dropper az a teleszkópos nyeregcső ugye?
2020. márc. 12. 20:57
 8/13 anonim ***** válasza:

Igen, arra gondolok. Na, azt vegyél barátom! Talán a leghasznosabb modern MTB fejlesztés. Le tudod engedni a nyerget 12-17 centit, és egész más élmény lesz a lejtőzés. TranzX/BrandX márkát ajánlom ár/érték arányban. Sejtésem szerint neked külső bovden elvezetéses modell kell.

Nem harangozik a töködnél a nyereg, rendesen tudod mozgatni magad alatt a bringát, át tudod helyezni a súlypontod, stb. Az igazán meredek lejtőkön beereszkedsz a nyereg mögé, és nem kell félni, hogy átbukfencezel a kormányon.

2020. márc. 12. 21:15
 9/13 tothp ***** válasza:

fényvisszaverő pálcika (vagy cső) stzerintem épp az Aldiban láttam harmincasával csomagolva) mondjuk ilyesmi:

[link]

Bár a dobókockához nem megy. Még jó hogy lelopták. vagy vegyél ilyet:

[link]

"tiszticcsa" a küllőket, meg faxa hangja van. és hatalmas tunig.

2020. márc. 13. 03:47
 10/13 anonim ***** válasza:

Nincs itt egy grammániás sem? Akkor mondom én: ez mit plusz súly!!! ne tegyél rá semmit, mert nem fogod tudni hajtani még lejtőn lefelé sem!!!! :DDDD

Ha nagyon egyedivé szeretnéd tenni akkor rendelj ár olyan matricát ami a profiknak van: zászló az országoddal és a neved! :)

szerintem egy mattra fényezett minimális, vagy inkább semmi mintával sem díszített váz sokkal jobban néz ki. A többiek megnézik és ha még karban is van tartva, nem trutyis és nem sír a lánc az olajért akkor elismerő pillantásokat kapsz.

Ezt aztán két irányba lehet elvinni: a totál minimál amikor nincs semmi a bicajon csak a. hajtáslánc, nyereg, kormány és két kerék, illetve ha azért fel van szerelve kulacstartó, meg satöbbi, de azok is ízlésesen összeválogatva típusban dizájnban pontosan a többi felszereléshez illesztve.

A felcicomázott, teleaggatott bicajok tulajait jó esetben b..inak nézik, rosszabb esetben még annak sem :D

Bocsánat az őszinteségért!

2020. márc. 13. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!