Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen, , tuningok" vannak...

Milyen, , tuningok" vannak biciklire?

Figyelt kérdés
Szeretném a biciklimet még egyedibre csinálni. Itt nem a felszereltségét szeretném tuningolni hanem az esztétikáját. Amúgy is egyedi, de hogyha van valami ami még egyedibbé teszi akkor halgatlak. A fr-om így is egyedi (egyedi szín, más villa, kék bowden elvezető, dobókockás szelepsapka). Ránézésre igazábol csak a vázon látszik az egyediség. Milyen ,,tuningok" vannak még amit nem ismerek.

#tuning #Ibicikli
2020. márc. 11. 22:29
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Utolsó válszoló. Azért nézem én is súlykülönbséget. Az én gépem 13kg ösz visz mindennel... azért küllőgyöngyöt nem tennék rá se pálcikát (az van a tartalékon)mert a gumi pereme viszaveri a fényt. Matricára én is gondoltam, nem egy agyoncicomázott gagyi fr-ot akarok hanem egyedit.
2020. márc. 13. 13:37
 12/13 anonim ***** válasza:

SweetskinZ tires (gumik).

Létezik ebben az országban is onnan tudom nevét.

2020. márc. 13. 19:12
 13/13 anonim ***** válasza:
A küllö gyöngy marhaság. Gyengiti a küllöt és a tiszticsa is hülyeség annnyia nem mocskolódik,hogy számitson.
2020. márc. 15. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!