Laptoptáskát hogyan rögzítenétek biciklire?
Gondolkodom, hogy jó időben biciklivel járjak dolgozni (Caprine MTB), nincs messze, 6-8 km, nem ez lenne a gond. A laptoptáskámat nem tudom hova tenni, hátizsák nem jó nekem, mert akkor szinte azonnal leizzad a hátam. Csomagtartóm van hátra, de nem szeretném odatenni, még gumipókkal sem, mert nem látom, és nem szeretném, ha lekapná valaki menet közben vagy a pirosnál.
Létezik valami előre rögzíthető tartó, vagy a vázra erősíthető valami, ami nem zavar? Kerestem már váz hálóra is, (mint a labdatartó háló, csak feszesebb) de nem volt találat, pedig nem hinném, hogy csak nekem jutott eszembe.
Bármilyen használható ötletet szívesen fogadok, köszönöm előre is.
Lekapcsolható kormánytáska kell neked, ilyesmi.
az ortlieb nem olcsó, de van kifejezetten laptoptáskájuk is bicajra:
én nem raknék laptopot kerékpárra.
ami rezgést, ütődést kap nem köszöni meg...
Vagy esetleg nézd meg ezeket a bagaboo válltáskákat. Van derékpántja is, így nem csúszik le a válladról, és mégse izzad alá az egész hátad.
Távtartó valamiket rögzítesz a hátitáskádra ezzel eléred, hogy pici pontokban támaszkodik a hátadhoz és legalább 3 cm.légrés képződik.
Barkács áruházban kaphatsz polifoam csöveket erre a célra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!