Tobb napos bicikliturara (Mountainbike) melyik a jobb: Bukk/Matra, Vertes, Zselic, Pilis?
Ha kezdő vagy akkor ami:rövidebb és kisebb a szinz.
Ha edzetteb vagy akkor a hoszabb,nagyobb szintel.
Ha nézelödni akarsz akkor a Vértes Pilis,Zselicet nem ismerem.
Nekem legalábbis az tetszett.
A Zselic nagyon jó, mert van rengeteg eldugott része is ahonnan messzinek tűnik minden, ugyanakkor elég közel vannak települések - nagyvárosok ahol lehet szállást szerezni (hacsak nem (vad)kemping a cél)
A Zselic elég szopatós, mert kecskehátszerű dombgerincek vannak - nincs sok szintkülönbség, viszont % az van bőven.
Esős időben szopatós a négyzeten! olyan ragadós a sár, hogy egy kerékfordulatra 10 kg sarat gyúr be a villába a kerék!
Száraz időszakban pedig bokáig érő por van - lefelé is teljes erőből kell tekerni!
Én nagyon ajánlom a Zselicet, ha még nem voltál akkor mindenképpen próbáld ki!
A Zselicmaratonon csak egy nagyon kis részen mennek, ennél sokkal-sokkal nagyobb területet lehet és érdemes bejárni!
Sziasztok.
A Pilist gyalog jartam be, a Zselicben voltam bringaval.
Kozephaladonak mondanam magam. Fiatal vagyok, downhilles bicoval, de nem downhillezek de a terepet szeretem.
Gondoltam egy szallast valasztok s onnan indulok mindennap.
DH bringával a turázás szopás igazából csak sok és mégtöbb szopás között választhatsz.
Én oda ahol voltam újra nem mennék,hacsak nem szerettembele.
A Vértest érdemes megnéztni, de többnapos túrához kicsi.
A Mátrában ott van a Kétkerék vendégház, ahol még tudsz bérelni XC bringát is.
A Bükkben lehet Felsőtárkány és Szilvásvárad irányából is indulni (vagy akár Miskolc...). Szilvásváradon szintén lehet bérelni.
Szállás van dögivel.
A pilisi szállásokat nem ismerem, mert az nekem hazai pálya.
A Bükk/Mátra/Pilis mind van akkora, hogy napokon át tudsz bringázni úgy, hogy többnyire új helyeken mész.
Koszonom a valaszokat sracok!
👍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!