Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Tobb napos bicikliturara...

Gublug kérdése:

Tobb napos bicikliturara (Mountainbike) melyik a jobb: Bukk/Matra, Vertes, Zselic, Pilis?

Figyelt kérdés

2020. febr. 13. 23:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha kezdő vagy akkor ami:rövidebb és kisebb a szinz.

Ha edzetteb vagy akkor a hoszabb,nagyobb szintel.

Ha nézelödni akarsz akkor a Vértes Pilis,Zselicet nem ismerem.

Nekem legalábbis az tetszett.

2020. febr. 14. 12:02
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy mennyire vagy ritunos. Ami egy kezdőnek kihívás, azt egy versenyzőnak akár már unalmas is lehet. Milyen logisztikával akarod megoldani, stb. A szempontjaidat nem írtad le.
2020. febr. 14. 15:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

A Zselic nagyon jó, mert van rengeteg eldugott része is ahonnan messzinek tűnik minden, ugyanakkor elég közel vannak települések - nagyvárosok ahol lehet szállást szerezni (hacsak nem (vad)kemping a cél)

A Zselic elég szopatós, mert kecskehátszerű dombgerincek vannak - nincs sok szintkülönbség, viszont % az van bőven.

Esős időben szopatós a négyzeten! olyan ragadós a sár, hogy egy kerékfordulatra 10 kg sarat gyúr be a villába a kerék!

Száraz időszakban pedig bokáig érő por van - lefelé is teljes erőből kell tekerni!

Én nagyon ajánlom a Zselicet, ha még nem voltál akkor mindenképpen próbáld ki!

[link]

A Zselicmaratonon csak egy nagyon kis részen mennek, ennél sokkal-sokkal nagyobb területet lehet és érdemes bejárni!

2020. febr. 14. 21:35
 4/8 A kérdező kommentje:

Sziasztok.

A Pilist gyalog jartam be, a Zselicben voltam bringaval.

Kozephaladonak mondanam magam. Fiatal vagyok, downhilles bicoval, de nem downhillezek de a terepet szeretem.

Gondoltam egy szallast valasztok s onnan indulok mindennap.

2020. febr. 15. 09:29
 5/8 anonim ***** válasza:
93%

DH bringával a turázás szopás igazából csak sok és mégtöbb szopás között választhatsz.

Én oda ahol voltam újra nem mennék,hacsak nem szerettembele.

2020. febr. 15. 12:59
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

A Vértest érdemes megnéztni, de többnapos túrához kicsi.

A Mátrában ott van a Kétkerék vendégház, ahol még tudsz bérelni XC bringát is.

A Bükkben lehet Felsőtárkány és Szilvásvárad irányából is indulni (vagy akár Miskolc...). Szilvásváradon szintén lehet bérelni.

Szállás van dögivel.

A pilisi szállásokat nem ismerem, mert az nekem hazai pálya.

A Bükk/Mátra/Pilis mind van akkora, hogy napokon át tudsz bringázni úgy, hogy többnyire új helyeken mész.

2020. febr. 15. 20:40
 7/8 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat sracok!

👍

2020. febr. 16. 00:12
 8/8 A kérdező kommentje:
Pásztótól Gyöngyösig ment már vk bicóval?
2020. márc. 9. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!