Három napos kerékpár túra ötletek?
Pünkösd hosszú hétvégére három napos kerékpáros túrát szerveznék, ha van ötlet valakinek, várnám.
Napi 100-130 km táv, lehetőleg kevés szint, kerékpárút vagy kis forgalmú közút, ne legyen nagyon messze (Magyarország vagy közvetlen környék). Szállás kemping vagy vadkemping.
Ami már megvolt vagy szervezés alatt:
Végig a Tisza mentén, Passau-Budapest, Mura menti kerékpárút, Budapest - Balatonkör-Budapest, Őrség (bár a végére meglepően sok szint jött össze)
Valakinek volna esetleg jó ötlete? Ha a szint limitet kiveszem, nekem is van, de most vegyes a csapat, inkább igazodnék
1. nap: Nyíregyháza - Tasnád (kb. 95 km)
2. nap: Tasnád - Debrecen (Ottomány érintésével 100 km)
3. nap: Debrecen - Sátoraljaújhely (kb. 130 km)
Most akkor körtúra legyen vagy egyirányos? Trekking v. országútis?
Utóbbira egy ötlet:
1. Budapest > Lakitelek-Tőserdő (ezt minden évben csinálom)
2. Tőserdő > Békéscsaba (ebben vagy egy rész, ami borzalmas kerékpárút, gyökkettővel haladós vagy kerülős - ezt részben szoktam csinálni
3. Békéscsaba > Ópusztaszer: na ide soha nem jutottam el csapatosan, egyedül meg elég volt az első kettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!