Ebben a témában valaki valami konkrétat ajánlani? (spinning)
Spinninghez szeretnék egy kerékpárt. Nézegettem őket, de ilyen téren még nincs tapasztalatom.
Olyat szeretnék, ami tuti masszív. Ezért inkább 120-130 kg körüli teherbírásra lőném be, mivel hajtva lesz és feltételezem, hogy ha nagyobb a teherbírása, tovább is fog élni.
Napi szinten használnám. 90 ezernél többet nem szeretnék rá költeni.
Amiket eddig néztem: Insportline, OptiJXSpinning, Spartan, Duvnal Huron márkák voltak.
Esetleg valakinek valami tapasztalat?
Ettől féltem. Tényleg használnám, eljárni meg sajnos most nincs lehetőségem. Ha lenne is rá időm, a közelben nincs ilyen. Ezért merült fel ez.
Még használton is gondolkodtam, de a szállítás jelenleg szintén nem megoldható.
Amúgy miért pont spinning? Mi a célod vele?
A spinning tipikusan egy olyan dolog ami otthon a 4 fal között egy rém unalmas dolog, az teremben jó egy csapat pasi és csaj között, ott megvan a motiváció és a hangulat...
Egyedül nem sok értelmét látom.
Mert szeretek tekerni és télen a szobabicaj nem adja azt az élményt. De valószínűleg akkor addig be kell érnem vele.
Engem pont nem zavarna, hogy egyedül csinálom, én így töltődöm fel. :) De persze, ha lehetőségem lenne edzésre járni, mennék oda is simán.
Ezért az árért viszont már frankó belépő kategóriás görgőt kaphatsz, amire ráteszed a bringádat, aztán tekered.
Köszi a linket! Ezen is gondolkodtam már, csak sok helyen írták, hogy hangos. De még nem vetem el ezt sem. Lassan meg úgyis tavasz lesz, addig gondolkodom. De nem gond, lehet a sima bringára költeni. :D
Az ugrókötelet lehet kipróbálom, úgyis régen csináltam, hátha nem lesz olyan unalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!