Szerintetek megeri megvenni ezt a biciklit 425. 000 forintert?
Vaz: Ram dhx , rock shox vivid 5.1
Elso teleszkop : Rockshox boxxer race
Fekek : Avid juicy 3
Kerekagyak : Novatec
Gumikulso : Kenda
Felni : Mavic
Kullok : Dt Swiss
Hajtokar : Truvativ Hussefelt DH
Monoblokk : Truvativ Howitzer
Chaindevice : Truvativ BOxguide
Valtorendszer : Sram x5
Kormanycsapagy : valami ipari csapagy kerul bele
Kormany : Truvativ hussefelt
Kormanybefogo : Truvativ Hussefelt
Pedal : Truvativ Hussefelt
+1
Neki jó BICÓ kell, nem ilyen szar "kocsi". Húzzátok rá apátok faszára a szar suzukit...
ezt se mondtam volna :D
suzuki az egyik legmegbízhatóbb autó... láttál már valaha is pl útszélén lerobbant suzukit? :D opelt, seatot meg a többi szart biztosan.. sőt én láttam audit is :D
egyrészt meg ha autós lennél tudnád hogy a suzuki elnyűhetetlen, de mivel te is bicikli b*zi vagy ezér leszólod a kocsit, főleg a suzukit..látszik nem értessz hozzá
Lehet hogy nem értek hozzá. De vannak előítéleteim:) Vegyél jó sok suzukit a családnak, és süljetek meg benne egy budapesti dugóban. Bazinga!
Na mindegy. A lényeg az, hogy itt most a kérdező egy biciklivel kapcsolatban szeretne tanácsokat kérni, és nem autót akar vásárolni. Ez olyan, mintha valaki föltett volna egy kérdést egy szó helyesírásával kapcsolatban a "Helyesírás" témakörben, és egy válaszadó azt válaszolná, hogy a helyesírásban való forgolódás helyett inkább a természettudományokban való elmélyülést javasolja...-.-
Sok a gyöpös az biztos, na de hogy ennyi lenne...Jó sülést.
te ritka hulye vagy xd
klimarol meg nem hallottal? lol
Tudom, hogy van klíma, gondoltam is arra, mikor megírtam a postot; csakhogy általánosítottam az árszinthez képest.
Egyébként most kíváncsiságból felléptem a használtauto.hu-ra, ahol a fönnt lévő 4213 suzukiból csak 2 van 425 ezer forint alatt. Szóval most úgy vélem, h igazam volt...
Plusz a legszemetebb ellenségemnek se kívánnék ilyet, amilyet te kívántál nekem. Büszke lehetsz magadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!