Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Szerintetek megeri megvenni...

Szerintetek megeri megvenni ezt a biciklit 425. 000 forintert?

Figyelt kérdés

Vaz: Ram dhx , rock shox vivid 5.1

Elso teleszkop : Rockshox boxxer race

Fekek : Avid juicy 3

Kerekagyak : Novatec

Gumikulso : Kenda

Felni : Mavic

Kullok : Dt Swiss

Hajtokar : Truvativ Hussefelt DH

Monoblokk : Truvativ Howitzer

Chaindevice : Truvativ BOxguide

Valtorendszer : Sram x5

Kormanycsapagy : valami ipari csapagy kerul bele

Kormany : Truvativ hussefelt

Kormanybefogo : Truvativ Hussefelt

Pedal : Truvativ Hussefelt

2010. júl. 21. 14:06
1 2 3 4
 11/32 anonim válasza:
azt nem bírom felfogni h. az okosok minek írnak ide h. így autó úgy autó attól ő még kerót fog venni... plusz ott friss levegőt szív be nem úgy mint az autóban azt a retkes gané szutyok levegőt
2010. júl. 23. 19:27
 12/32 anonim ***** válasza:
67%

+1

Neki jó BICÓ kell, nem ilyen szar "kocsi". Húzzátok rá apátok faszára a szar suzukit...

2010. júl. 23. 21:05
 13/32 anonim ***** válasza:

ezt se mondtam volna :D

suzuki az egyik legmegbízhatóbb autó... láttál már valaha is pl útszélén lerobbant suzukit? :D opelt, seatot meg a többi szart biztosan.. sőt én láttam audit is :D

egyrészt meg ha autós lennél tudnád hogy a suzuki elnyűhetetlen, de mivel te is bicikli b*zi vagy ezér leszólod a kocsit, főleg a suzukit..látszik nem értessz hozzá

2010. júl. 23. 23:52
 14/32 anonim ***** válasza:

Lehet hogy nem értek hozzá. De vannak előítéleteim:) Vegyél jó sok suzukit a családnak, és süljetek meg benne egy budapesti dugóban. Bazinga!

Na mindegy. A lényeg az, hogy itt most a kérdező egy biciklivel kapcsolatban szeretne tanácsokat kérni, és nem autót akar vásárolni. Ez olyan, mintha valaki föltett volna egy kérdést egy szó helyesírásával kapcsolatban a "Helyesírás" témakörben, és egy válaszadó azt válaszolná, hogy a helyesírásban való forgolódás helyett inkább a természettudományokban való elmélyülést javasolja...-.-

Sok a gyöpös az biztos, na de hogy ennyi lenne...Jó sülést.

2010. júl. 24. 01:43
 15/32 anonim ***** válasza:

te ritka hulye vagy xd

klimarol meg nem hallottal? lol

2010. júl. 24. 07:35
 16/32 anonim ***** válasza:
Nem vagyok/unk Pesti suttyó/k, mint te, aki leszólod a suzukit. Igenis 425.000Ft-ból biztos, hogy egy GTi-t vennék, és ezzel versenyeznék/járnék ide oda. A friss levegőről annyit, hogy sem biciklivel sem autóval nem tehetünk ellene, most +- 1 autó mit számít? Akkor te 415 ezerért vedd meg a biciklit, kívánom, hogy lopják el.
2010. júl. 24. 14:35
 17/32 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy van klíma, gondoltam is arra, mikor megírtam a postot; csakhogy általánosítottam az árszinthez képest.

Egyébként most kíváncsiságból felléptem a használtauto.hu-ra, ahol a fönnt lévő 4213 suzukiból csak 2 van 425 ezer forint alatt. Szóval most úgy vélem, h igazam volt...

Plusz a legszemetebb ellenségemnek se kívánnék ilyet, amilyet te kívántál nekem. Büszke lehetsz magadra.

2010. júl. 24. 16:38
 18/32 anonim ***** válasza:
ja és a plusz mínusz egy autós felfogás miatt tartunk ott, ahol
2010. júl. 24. 16:39
 19/32 anonim ***** válasza:
Nem volt igazad, mert 2db fent van. Nekem is volt fent egy 210 ezerért... 425-ből kijön 2db, és marad pénzed egy kis üzemagyagra is. És akkor a -5 fokban majd télen boltba meg ahova el szeretnél menni, felülsz a 425 ezer forintos bringádra és szépen fagyosan, eltekersz vele ugye? Nem lenne jobb egy 101 lovas 1.3-as Elsőkerekes (fűtött) autóval, amivel lehet szórakozni is?!
2010. júl. 24. 17:42
 20/32 anonim ***** válasza:

ahoz képest hogy te 2db-ot találtál nekem 606db-ot mutat xD te mit néztél ? :D

nézd meg ezeket: azt ne mondd h zeknél jobb a bicikli:

[link]

[link]

[link]

2010. júl. 24. 18:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!