Az Avent baby blender and steamer (pároló és turmixgép) normál turmixok elkészítésére is jó? Van valakinek ilyen? Megéri megvenni 25 ezre forintért?
Figyelt kérdés
Úgy értem mondjuk egy normál banánturmixhoz jó e.
Itt egy videó róla:
http://www.youtube.com/watch?v=o9jMTInfOf4
2011. jan. 8. 11:17
1/4 anonim válasza:
Persze hogy jó, viszont kicsi. Babaadagokhoz van méretezve, tehát egy 'normál' banánturmixhoz magadnak kicsi. Egyébként én is néztem, ha nem sajáltam volna rá 25e-t megvettem volna, szerintem nagyon praktikus. Mondjuk a babák kb. fél és egy éves kor között eszik a párolt-turmixolt kaját, így szerintem csak akkor vedd meg, ha tényleg megteheted.
2/4 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen egy olcsóbbat néztem ki, ami majdnem fele, kicsit több, mint fele annyiba kerül, csak gondoltam ezt jobban ismeri mindenki. 2 babát szeretnék, 5 hónapos az első:D
2011. jan. 8. 12:09
3/4 anonim válasza:
szia!
nekem van ilyenem és imádom! két perc összevágni a zöldséget, beledobálom és magától elkészíti, ha kész, csak fordít, turmix és kész is az ebéd.... Egy percig sem bántam meg, hogy megvettem!
Mondjuk a banánturmixot el tudod készíteni vele, de kb 4dl mennyiséget csak, mert kb az két adag gyerekkaja méret és az a max, ami belefér!
Ha van rá pénzed vedd meg, mert simán ki tudod használni a két gyerek mellett!
4/4 anonim válasza:
Nekem van, kb két hete vettem, nagyon szeretem. Lehet külön használni párolónak és turmixnak is, én nagyon szeretem, minden nap használom. Szerintem sokat jelent, hogy minddig friss ételt eszik a Babám, és egyszerű vele elkészíteni. 25 ezer Ft-ért jó áron van, én 28ért vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!