Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Manapság egy Strava KOM-ot...

Manapság egy Strava KOM-ot valóban csak akkor tud behúzni az ember ha csal vagy ha élsportoló?

Figyelt kérdés

Nem mucsaröcsögén hanem forgalmasabb felkapott helyen. Mondjuk Dobogókő.

Mindjuk az élsportoló is csal mert ők meg szarrá vannak doppingolva aztán ott figyel a nevük az lista élén. Amatőrként nincs esélye az embernek...

2019. dec. 23. 10:16
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%

Ha jársz versenyekre, akkor ismered a mezőnyt. A népszerűbb szegmenseken ismerősök lesznek a top10-ben. Ők látni fogják, ha ott vagy közöttük, hiszen ők is ismernek téged. Az, hogy neked semmit sem mondanak azok a nevek, csak azt jelzik, hogy nem is vagy oda való.

Nekem is van pár KOM-om és ismerek néhány KOM-milliomost is. Biztosan állítom, hogy nem doppingolnak. Persze havi 800-1500 km-t és 6000-12000 méter szintet letekernek.

2019. dec. 30. 10:18
 32/32 anonim ***** válasza:
100%

Hmm én meg iszonyú finom tortákat készítek a családom szerint, mégse nyertem még velük egy cukrászversenyen sem. Vajon miért?

Ja tudom, megvan:

-mert semmi különlegesen nem készítek, többségében könyvből nézem a recepteket és ami saját ötlet, az sem kiemelkedő,

-mert ezt bárki más megtudja csinálni,

-mert vannak akik tanulták, cukrász a szakmájuk, minden nap ezzel foglalkoznak, sokkal ügyesebbek,

-mert még csak igazán szépre sem tudom kenni a tortáimat, nemhogy ámulatbaejtően gyönyörűre, ami viszont cukrászoknál alap....

-soroljam még?

Na ugyanígy van a stravan a KOMokkal... ;-)

2020. szept. 15. 08:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!