Manapság egy Strava KOM-ot valóban csak akkor tud behúzni az ember ha csal vagy ha élsportoló?
Nem mucsaröcsögén hanem forgalmasabb felkapott helyen. Mondjuk Dobogókő.
Mindjuk az élsportoló is csal mert ők meg szarrá vannak doppingolva aztán ott figyel a nevük az lista élén. Amatőrként nincs esélye az embernek...
Halkan megjegyezném, nekem még nevem is van. Egész aprólékosan leírtam, miért is vagy te egy nagyszájú kis poetsch. Tégy le valamit az asztalra, ami igazi érték. bizonyítsd. Én leszek az első, aki világgá kürtölöm, milyen nagy f@xacsávó az én haverom. (feltéve, ha megtudom, ki is vagy)
Vagy tudod mit? ha ekkora ász vagy, inkább hekkeld meg a strava szerverét, írd be a neved mindenhová az első tízbe. Jól fog mutatni, de senki se fogja elhinni, hogy a fogason kívül más eszközzel fel bírnál menni a Svábhegyre.(azt se tudom megáll e ott). Csókoltatlak Mucsaröcsögéről te pökhendi fővárosi kis majom. (külön kérek elnézést a nem pökhendi, nem majom fővárosiaktól. Mert azért ők vannak többen.)
Továbbra is téves úton jársz.
Nem másért sportolsz, hanem magadért, Igen, nem fog senki mást sem érdekelni, hogy 700-ból 400-adik vagy egy népszerű szegmensen, de még mindig többre fognak tartani, mint ha beletrollkodva a játékba első leszel motorkerékpárral. Mit gondolsz, pl. minek indulnak el hobbiversenyzők olyan hagyományos versenyen, ahol ott az élmezőny is? Egyáltalán nem kell a profikhoz mérned magadat, de ha azokhoz akarod, akkor meg edzél annyit, mint ők, aztán majd meglátod. De semmi értelme annak, hogy majd motorral lenyomod őket, attól nem fog senki sem jobb bringásnak tartani téged.
A Straván meg sokféle kihívást találhatsz. A szegmenseken sem kell élmezőnyben lenned, hogy a saját idődet javíthasd. De pl. most van olyan challange, hogy december 24 és december 31 között tekerj 500 km-t. Én nem bringás vagyok, hanem túrázó és futó, de emelem kalapom azok előtt, akik ezt megcsinálják, főleg ha közben a kemény tél is megjön. Na most gondolj bele, mi értelme lenne azt is meghamisítani, mondjuk felülsz a buszra és trackelsz. Vagy szimplán beimportálsz kamu trackeket. Mégis mi értelme lenne?
"Az senkit nem érdekel, az a lényeg, hogy hányadik vagy. Az a kutyát nem érdekli, hogy 765. helyről 547-ra javítasz Pomáz Dobogókő távon. Top 10 az már valami!"
Ugyan miért kellene érdekelnie minket, hogy holmi hozzád hasonló mucsaröcsögei kerékpáros a 765.-ről 547.-re javított?
De megerősíthetem azt, amit már más is leírt: ha a top10-be kerülsz, az is pont ennyire érdekel majd minket.
Nem a kérdezőt kérdezem, hanem az értelmes válaszolókat:
Mégis mi a nagy szám egy dobogókő mászáson?
Illetve bocsánat: Mennyivel nagyobb szám oda feltekerni, mint bármelyik komolyabb kaptatóra a Mátrában, vagy a Bükkben? Vagy urambocsá, bármelyik huszadrangú hágóra az ausztriai Alpokban? Vagy neadj isten zsinórban megmászni többet egy menetben?
Egy korábbi válaszoló szerint, ahol ő jár(egyedül), ő a kom. (vagy mi?) Hát tessék kérdező. Irány az ég alja. csont nélkül lehetsz második. Az már az első tíz, ugye?
Vannak olyan emberek, akik nem mernek semmi kicsit is egyedibe belevágni, ehelyett birkaként követik a mainstream sodrását, hiszen abból nagy baj nem sülhet ki. Rádió1-et hallgatnak, Dobogókőre tekernek, ugyanúgy öltözködnek, mint a hasonló élethelyzetben levő kortársaik, a vasárnapi ebéd szigorúan húsleves + rántott hús rizzsel stb. Vélhetően a kérdező is ilyen személyiség.
Az ilyen személyeknek a Dobogókőt az emeli ki az emelkedők sorából, hogy a magyar bringások körében jóval gyakrabban megmászott, mint más hazai, pláne külföldi csúcsok, amire a főváros és környezete, illetve az ott tömörülő bringások nagy száma a magyarázat.
Más nem lehet, mivel ezen kívül semmi extrát nem tud mutatni más nagyobbacska emelkedőkhöz képest.
@tothp
Az nem mindegy, hogy valaki többszáz, köztük 10-20 komolyabb bringás közül lesz valamiben a legjobb, vagy vagy egyedül lesz első valahol. Persze ha csal, akkor semmi értelme az egésznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!