Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Manapság egy Strava KOM-ot...

Manapság egy Strava KOM-ot valóban csak akkor tud behúzni az ember ha csal vagy ha élsportoló?

Figyelt kérdés

Nem mucsaröcsögén hanem forgalmasabb felkapott helyen. Mondjuk Dobogókő.

Mindjuk az élsportoló is csal mert ők meg szarrá vannak doppingolva aztán ott figyel a nevük az lista élén. Amatőrként nincs esélye az embernek...

2019. dec. 23. 10:16
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
komolyan mondtam. Van olyan hely ahol senki más nem jár csak én, ezért én vagyok ott a KOM. :D
2019. dec. 23. 16:00
 12/32 A kérdező kommentje:
Gondoltam.
2019. dec. 23. 16:40
 13/32 anonim ***** válasza:
Es megis mit szeretnel, milyen valaszokat?
2019. dec. 23. 16:53
 14/32 A kérdező kommentje:
Hát az eddigieknél értelmesebbeket.
2019. dec. 23. 17:16
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

"Nem mucsaröcsögén hanem forgalmasabb felkapott helyen. Mondjuk Dobogókő."

Érthetetlen a felvetés is. Az összes szegmens elérhető bárki számára. Ja, hogy az átlag divatmajomnak jobban imponál a Dobogókő, mint mondjuk egy Ibiden-kör vagy egy Szeged-Temesvár szegmens? Erről nemigen tehetnek az utóbbiakat járók.

Különben pedig semmi értelme az egésznek. Aki hobbista, annak értelmetlen bárkihez is mérnie magát, a versenyző meg nem holmi alkalmazásban fog emberkedni.

Kezdjetek el a tekerés élményéért bringázni, ne azon rettegjetek, hogy Kis Józsi Bonyhádról mikor veszi el a 0,5 km-en elért "eredményeteket".

2019. dec. 23. 17:24
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
#4 A TOP10 sem érdekli a kutyát sem. Szóval emiatt ne gyógyszerezd magad.
2019. dec. 23. 17:26
 17/32 A kérdező kommentje:

"versenyző meg nem holmi alkalmazásban fog emberkedni."

Akkor nem tudom mért látom a környékemen mindenhol a legjobbak között pl Peák Barnabást...

2019. dec. 23. 17:34
 18/32 anonim ***** válasza:
90%

ne irigykeggyé itten má' teee!

menj edzeni és legyél te a kom!

ha nem tudod megcsinálni, gyík vagy, semmi vagy, akaratgyenge idióta tróget aki azzal múlatja a sanyarú életét, hogy a gyakorin trollkodik.

mutasd meg hogy kell!

mutasd meg!, utána jöhetsz ide észtosztani.

nem leszel te kom sosem, mert papírkutya vagy.

az ilyenekből azért nem lesz semmi, nem érnek el semmit, mert csak a duma van.

2019. dec. 23. 17:48
 19/32 A kérdező kommentje:
Mert te aztán vitted valamire mi te kutya? Egy nagy nulla vagy. Itt osztod az észt egy anonim oldalon... mekkora trógernek kell lenni már ehhez, hogy valaki itt keménykedjen?!!!
2019. dec. 23. 17:53
 20/32 anonim ***** válasza:

én keménykedek?

te osztasz le mindenki itt is meg a másik kérdéseidnél.

nézzél már tükörbe

2019. dec. 23. 18:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!