Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Hány évesen tanultatok meg...

Hány évesen tanultatok meg először biciklizni? És hogyan? Esetleg van, aki nem tud bringázni?

Figyelt kérdés

Én kb. 5 éves lehettem. Volt egy lila gyerekbiciklim, kettő piros pótkerékkel:D azzal bicikliztem, aztán egyszer a család egyik ismerőse levette a pótkerekeket és ellökött. Onnantól tudok biciklizni egyedül 2 keréken és emlékszem is erre a pillanatra.

Történeteket várok :P

Kort/nemet írjatok!

20/L

2010. júl. 18. 18:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Én csak egyszer tanultam meg (nem értem, hogy miért elöször van a kérdésben), akkor voltam 10 éves.
2010. júl. 18. 19:22
 2/7 anonim válasza:

Semmi izgalmas nincs a történetben, asszem 7 éves voltam, két pótkerékkel bicikliztem néhány napig, aztán amikor már éreztem, hogy inkább zavarnak, és nem azok tartanak egyenesben, akkor levettük. 32/N.

Anyukám nem tud egyébként biciklizni, "kormányzásfóbiája" van, egy dodzsemet sem mer ő vezetni, sőt autószimulátort sem, egyszerűen leblokkol, ha neki kell irányítani egy járművet. Utasként sosem fél, csak vezetni képtelen, pedig a nagymamámnak (az ő édesanyjának) is volt jogsija (már nem lát hozzá elég jól, de régen sokat vezetett), tehát nem a családi minta hiányzik.

2010. júl. 18. 19:25
 3/7 anonim ***** válasza:

4 éves voltam. Papó egy botot dugott a hátsó villához az ülés alá, és azzal tartott, ja és futott utánam.:D

30F

2010. júl. 18. 19:32
 4/7 anonim válasza:
1997-ben tanultam meg, 5 évesen, az utolsóhoz hasonló módon. a koromat ezzel már tudod. F
2010. júl. 19. 15:14
 5/7 anonim válasza:
4-5 évesen tanultam meg úgy ahogy minden gyerek a környéken először pótkerékkel majd apukám seprűnyelet rögzített a vázhoz futott mellettem és segített egyensúlyozni. Én nem tudok olyan emberről aki nem tud biciklizni bizonyára ez nagyon ritka.
2010. júl. 19. 15:24
 6/7 Fullteam válasza:

én arra nem emlékszem,hogy hány éves koromba,de arra igen,hogy egy vastag faág volt az ülés alá bedugva,azzal tartott apám :D aztán egyszer elengedte a kezével a faágat,én orditottam,de közbe már rég mentem normálisan:DDD

17 F

2010. aug. 24. 00:33
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom hány éves voltam de elsőben vagy másodikban volt, a botos módszerrel amit előttem írtak. Előtte már mentem pótkerékkel is sokáig.

14/l

2014. szept. 12. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!