Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Szerintetek hülyén néz ki?...

Szerintetek hülyén néz ki? (bicikli)

Figyelt kérdés
Szerintetek csudán néz ki egy Neuzer Cruiser férfi kerékpár, ha az ülése jó magasra fel van emelve? Mint pl. egy verseny biciklinek vagy egy mountain bike-nak? Csak mert nagyrészt úgy látom menni azokat a bicikliket hogy jó alacsonyra le van engedve az ülése. Ha pedig fel van emelve akkor könnyebb tekerni.

2019. júl. 28. 22:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Pont ezen morfondíroztam ma! Hogy kicsi a váz, és fél méter üléscső lóg ki belőle. Igen, ez hülyén néz ki, és ráadásul könnyebben törik minden. Nem is értem, hogy aki magas és/vagy magasan szeret ülni, az miért nem vesz eleve magasabb/nagyobb vázat???
2019. júl. 28. 22:36
 2/3 anonim ***** válasza:

Azért nem vesz nagy vázat mert ez ejtett felsőcső a divat 15éve. Olyat gyártanak.

Az úgy eleve praktikusabb. Alacsonyabb családtagnak is használható...

De (szerintem)a cruiserek amúgysem a féktelen tekerés végrehajtására lettek kitalàlva. Csak olyan ahogy neve is mutatja kruzlásra a bícsen. Arra meg végképp fölösleges az egekben tekerni.

Ui:azért egy jó nyeregcső nehezen törik,még maxra húzva is. Aki meg fittyethány a szabájokra(nyeregcső kihúzás) magára vessen.

2019. júl. 29. 09:14
 3/3 Wadmalac ***** válasza:

Nem tudom, mennyire írtad komolyan a fél métert (ekkora üléscső hosszokat nemigen árulnak).

Ennél durvább?

Mert ez elvileg optimális.

[link]

A nyerget lábhosszhoz kell állítani, nem a vázhoz képest valahová.

Az alacsony nyergesek általában a talajhoz állítják a nyerget, így egy helyben kényelmesen lehet rajta punnyadni, de tekerni meg nem lehet rendesen.

DH-nál van értelme a betolt nyeregnek, de városi ide-oda guruláshoz trendiskedő hülyeség.

2019. júl. 31. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!