Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Miért baj, ha egyből össztelós...

Miért baj, ha egyből össztelós bringát veszek?

Figyelt kérdés
Barátaim mondták nekem, én meg sosem bicikliztem összteleszkópossal. Ezért nem értem, hogy miért baj ez...

2019. júl. 23. 21:38
 1/5 anonim ***** válasza:
A komoly drága össztelósok azok sportra exrtem dolgokra valók , normal utakra trekking esetleg versenycanga . Dombos romos utakra hegyre elsőtelós való . A gagyi összteló az elveszi hajtóerőt ha utcán tekerik .
2019. júl. 23. 21:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy komoly sportoló, aki egész nap a hegyen föl-le, akkor fölösleges. Utcára fölösleges. Tesco gazdaságost venni hülyeség, mert szar. Ami jó, az 400 ezernél kezdődik, de luxus.
2019. júl. 23. 21:55
 3/5 anonim válasza:
100%
Mert a rugóstag dolgozik a lábad helyett, és nem tanulod meg kezelni a hátsó kereket.
2019. júl. 23. 22:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem baj. Csak van akinek értelmetlen.

Az van,hogy ha elkezdesz bringázni és beszippant akkor hamar eljutsz oda,hogy a merev bringa kevés lehet.

Nem mindegyik szakàg (pl:a dirt ott tényleg baj,de DH-nàl a merev bringa hátrány.) De mondjuk ha xc-zel az mindegy.

Én 24 évesen ültem fullira és nagyon érzem a hátrányomat,nincsmeg az a magabiztosság ami azoknak akik kb: fullival a seggük alatt születtek. Van,hogy készülök az eltaknyolásra aztán:jé semmi nem volt csak egy kis döccenés...ez marharossz érzés.

Sokkal jobb lett volna ha15-18 évesen fullit kapok.

Viszont ha nem szipantbe csak gurulgatsz,akkor fölösleges.

Az is baromi idegesítő(volt)amikor egy kis gazdag gyerek ült a millás atom profi DH-bringán és egy 50cm es letörésen retteget,aztán 2nap múlva a parkban gurult és dohányzott. És tőbbé nem jött a hegyre. Mert az "para + neki a magyar pályák sz4rok".

Szóval szerintem nem baj,de bizonyos emberek szemében legalább irritáló köcsög leszel.

2019. júl. 24. 22:12
 5/5 anonim válasza:
Pont erről van szó egy videóban, röviden a lényeg: [link] . Érdemes végig nézni.
2019. aug. 9. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!