Hol találok ilyet bringát?
Figyelt kérdés
Venni akarok egy azt hiszem Trek y22 mb t vastag váz 4 ágú küllő... Régen volt egy sorozatban, tudom hogy lehet kapni még csak itthon nem igen találok.. Valaki?2019. máj. 16. 17:29
1/11 Alex Fly válasza:
Trek Y, Spinergy kerekekkel... A Pacific Blue rendőreinek kerékpárja. Szerintem már vagy 20 éve nem gyártanak ilyet, esetleg aukciós oldalakon nézz körül.
Jó pénzért biztosan be lehet szerezni...
2/11 IronYpetya válasza:
Alex te beteg vagy hogy erre így rávágod :D Perverz :D
3/11 anonim válasza:
Ezt minden igazi bringás tudja.
4/11 Alex Fly válasza:
Miért, van aki nem tudja? Filmtörténeti legenda :)
"TREK Y-bike Spinergy kerekekkel megfűszerezve" -ahogy Palermo hadnagy mondotta vala...
Gondolom emiatt sem lehet túl olcsó mulatság az ilyen gép.
5/11 Alex Fly válasza:
6/11 A kérdező kommentje:
Nagyok vagytok! Igen imadom azt a sorozatot most néztem végig újra. Van egy eredeti bico fent a forgatásrol de az 180p dolcsi :D
2019. máj. 18. 00:15
7/11 tothp válasza:
Alex, akkor:
1. Milyen biciklije volt Nicole Kidmannak?
2. Mivel tekert Kevin Costner?
:-) :-)
8/11 Alex Fly válasza:
@tothp:
Ha ugyanarra gondolunk, akkor
1. Malvern Star SuperMax
2. Specialized Allez 1985
9/11 tothp válasza:
Szerintem igen.
A mindörökké Batman és a Farkasokkal Táncoló
Ezekre gondoltam :-)
10/11 Wadmalac válasza:
A BMX banditák filmre ne emlékeztessetek. Amiatt estem először zacsival felsővázcsőre.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!