Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Lenne kedved néha biciklizni...

Lenne kedved néha biciklizni velem Pesten?

Figyelt kérdés
Vagy hétvégén Esztergom környékén?(L/19)
2010. júl. 11. 20:52
 1/7 anonim válasza:
lenne:D 16/F
2010. júl. 11. 21:21
 2/7 anonim válasza:
Nekem is (16/F)
2010. júl. 12. 11:20
 3/7 A kérdező kommentje:
köszi, köszi:D írjon már privátot aki komolyan gondolja:)
2010. júl. 12. 20:46
 4/7 anonim válasza:

Jövő héten kiderül, ha nem változnak dolgok és még aktuális lesz a kérdés akkor én szívesen csatlakozok.

Amúgy mennyire vagy formában? Én minden évben rendszeresen szoktam járni biciklizni legyen egy kis állóképességem, de ebben az évben még nem sikerült elkezdeni, így lehet első emelkedőnél kipurcanok. Na jó ezért annyira nem rossz a helyzet, legalábbis remélem:D

22/F

2010. júl. 14. 23:52
 5/7 A kérdező kommentje:

persze, aktuális lesz még:P

Mostanában elég sokat járok bicózni, főleg hétvégén de egyszerre nem voltam még olyan sokat (kb 30-35km egyszerre)

azt hiszem én meg a második emelkedőnél fogok kipurcanni :D

2010. júl. 15. 20:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Én első alkalommal szívesen! (aztán majd meglátjuk mennyire vagy szimpi :-P) (23/F), Pesten lakok, de eléd megyek, aztán hazakísérlek! :-D Szoktam arra (is) bringázni.
2010. aug. 29. 15:46
 7/7 szotyi41 ***** válasza:
mit jelentenek ezek a rendszámok?
2011. márc. 19. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!