Milyen gördeszkát vegyek? (több lent)
Figyelt kérdés
Nagyon megtetszett az interneten a gördeszkázás, még nem próbáltam, de nagyon szeretnék egyet.Olvastam hogy számít minden, szóval: láb: 42 magasság: 190 súly: 902019. jún. 10. 20:50
1/2 A kérdező kommentje:
És egyenlőre csak meg akarok tanulni közlekedni vele, talán pár trükköt.
2019. jún. 10. 20:51
2/2 anonim válasza:
Attól függ mit szeretnél vele csinálni. Ha trükközni akarsz akkor a hagyományos gördeszkát vedd meg de arra figyelj hogy hány éveseknek van gyártva ,mert pl. a Decathlonban csak 12 éveseknek van. Hogyha pedig csak az utcán sima úton akarsz vele menni közlekedés céljából akkor longboardot érdemes venni vagy penny boardot de az szerintem egy 42es lábra kicsi. Egyébként a csomagolásra bárhol veszed minden rá van írva hogy hány éveseknek van es hogy mennyit bír el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!